EAN:  9789047016076
Publicatiedatum:   21-09-2021
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  160

  Leverbaar bij Centraal Boekhuis

In ‘Eerste hulp bij hybride werken’ helpt Kim Spinder je om vorm te geven hoe jullie als team of organisatie gaan samenwerken. Want de afgelopen tijd hebben we met elkaar veel geleerd over werken op afstand. We hebben vele voordelen ervaren, bijvoorbeeld op het gebied van efficiëntie en productiviteit, maar ook gemerkt dat het een stuk lastiger is om verbonden te blijven. Veel medewerkers en organisaties hebben nu de wens om hybride te gaan werken: deels thuis, deels op kantoor. Dat klinkt ideaal, maar hoe ziet het er in de praktijk uit? Wat spreek je af als je wilt dat iedereen zijn eigen tijd kan indelen, maar je ook samen tijd wilt doorbrengen om tot een goed resultaat te komen? Leg je een norm op, of kun je daar samen afspraken over maken? Hoe ga je het gesprek aan op zo’n manier dat iedereen zich gehoord voelt?

Met dit boek en de gratis online training breng je in vijf stappen de mogelijkheden, behoeften en keuzes in kaart en beslis je hoe je gaat experimenteren met hybride werken. Ook lees je inspirerende voorbeelden van andere organisaties. Aan het eind heb je een concreet en tastbaar resultaat in handen en weet je precies hoe jullie de komende tijd gaan (samen)werken. • Complete starterskit inclusief online training met video’s, tips, trucs en downloads.

Innovatie-expert Kim Spinder biedt een complete starterkit van boek met online training en handige downloads, om beter hybride te gaan (samen)werken - deels thuis en deels op kantoor.

Kim Spinder is innovatie-expert en veelgevraagd spreker. Ze helpt organisaties vernieuwen door anders (samen) te werken. Ze is host van de populaire podcast Innovatie Wasstraat. Eerder schreef ze ‘We Quit Mail’ en ‘Het kleine innovatieboek’.

  EAN: 9789047016076
  Auteur: 
  Uitgever: Atlas Contact, Uitgeverij
  Publicatiedatum:   21-09-2021
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 125 mm
  Breedte: 200 mm
  Dikte: 16 mm
  Gewicht: 207 gr
  Voorraad: Leverbaar bij Centraal Boekhuis
  Bladzijden: 160