Mindfulnessbox

deze praktische mindfulness box zorgt voor de dagelijkse portie aandacht om te leven in het hier en nu

EAN:  9789047620242
Publicatiedatum:   10-05-2019
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands

   Tijdelijk niet leverbaar

Je dagelijkse dosis aandacht om te leven in het hier en nu Zoals Boerhaave al zei: ‘Eenvoud is de kracht van het ware.’ En dat is waar mindfulness om draait: de pure eenvoud van het moment, waarin je alleen maar bewust aanwezig hoeft te zijn. Zonder gepieker, zonder oordeel, zonder stress. In plaats daarvan met je aandacht volledig in het hier en nu, met open zintuigen, een diepe ademhaling en een open hart. Wat maakt dat je je kunt verwonderen, dat je de magie van het leven kunt ervaren. En dat… brengt je momenten van geluk. Zo simpel is het eigenlijk. En toch vaak ook zo lastig om vol te houden. No more! Want nu is er de Mindfulness Box: een doosje vol inspiratie, geheugensteuntjes en wijsheden van grote en kleine denkers om actief mee aan de slag te gaan. Zodat je dagelijks op jouw manier mindful kunt zijn. De praktische Mindfulness Box zorgt voor je dagelijkse portie aandacht om te leven in het hier en nu en bevat een mindfulnessboekje met de basis, tips en schrijfopdrachten, 24 kaartjes met mooie quotes, 12 krachtkaartjes, 6 meditatieoefeningen, 12 actieve opdrachtkaartjes, 24 stickers, 24 kaartjes met inspiratie voor de dag en envelopjes.

EVA BROBBEL houdt zich op verschillende manieren bezig met mindfulness. Eva is gecertificeerd VMBN-categorie 1 trainer, en volgde de postdoctorale opleiding tot mindfulnesstrainer bij het Radboud UMC in Nijmegen. Ze geeft groeps-en individuele trainingen, in het bedrijfsleven, is als trainer verbonden aan Lighthouse Works en is auteur. In 2017 verscheen haar Mindfulness Doeboek, een praktisch handboek waarmee je als lezer zelf aan de slag kunt, in 2018 gevolgd door de Mindfulness Box.

De praktische Mindfulness Box zorgt voor je dagelijkse portie aandacht om te leven in het hier en nu en bevat een mindfulnessboekje met de basis, tips en schrijfopdrachten, 24 kaartjes met mooie quotes, 12 krachtkaartjes, 6 meditatieoefeningen, 12 actieve opdrachtkaartjes, 24 stickers, 24 kaartjes met inspiratie voor de dag en envelopjes.

  EAN: 9789047620242
  Auteur: 
  Uitgever: Rubinstein Publishing BV
  Publicatiedatum:   10-05-2019
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 119 mm
  Breedte: 166 mm
  Dikte: 29 mm
  Gewicht: 253 gr
  Voorraad: Tijdelijk niet leverbaar
  Trefwoorden:   ademhalen;coaching;eva brobbel;hier en nu;inspiratie;krachtkaarten;meditatie;mindful;mindfulness;mindfulness box;spiritualiteit;wijsheden;yoga