Sous Vide

het langzaam garen van vacuum verpakte voedingsmiddelen op een lage temperatuur

EAN:  9789048309085
Publicatiedatum:   06-03-2019
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  256

  Direct leverbaar uit ons (digitaal) magazijn

Het langzaam garen van vacuüm verpakte voedingsmiddelen op een lagere temperatuur.

Zorgvuldiger en smakelijker zijn vlees, vis, groente en fruit niet te bereiden! Met de sous-videmethode worden voedingsmiddelen 'onder vacuüm' geseald in een vacuümzak en vervolgens op een constante, lage temperatuur en gedurende langere tijd in een waterbad bereid. De voordelen zijn duidelijk: vacuüm koken ontziet de vitaminen, de textuur wordt perfect, aroma en sappen kunnen niet ontsnappen en een exacte bereiding is gegarandeerd.

Sous-vide belicht uitgebreid en onderbouwd de theorie en basisprincipes van het vacuüm koken, introduceert het noodzakelijke keukengerei en biedt met meer dan 60 creatieve receptideeën de perfecte leidraad voor deze topklasse kooktechniek.

    EAN: 9789048309085
    Auteur: 
    Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
    Vertaler:  Ester van Buuren
    Publicatiedatum:   06-03-2019
    Uitvoering: Hardback
    Taal: Nederlands
    Hoogte: 251 mm
    Breedte: 289 mm
    Dikte: 28 mm
    Gewicht: 1670 gr
    Voorraad: Op werkdagen besteld: morgen afhalen of bezorgd
    Bladzijden: 256