Sous Vide

Hubertus Tzschirner-Thomas A. Vilgis


Nederlands | 10-08-2022 | 256 pagina's

9789048309085

Hardback


€ 19,99

 Van Dinter boeken
   Werkdagen voor 18 uur besteld: volgende dag geleverd




Tekst achterflap

Het langzaam garen van vacuüm verpakte voedingsmiddelen op een lagere temperatuur.

Zorgvuldiger en smakelijker zijn vlees, vis, groente en fruit niet te bereiden! Met de sous-videmethode worden voedingsmiddelen 'onder vacuüm' geseald in een vacuümzak en vervolgens op een constante, lage temperatuur en gedurende langere tijd in een waterbad bereid. De voordelen zijn duidelijk: vacuüm koken ontziet de vitaminen, de textuur wordt perfect, aroma en sappen kunnen niet ontsnappen en een exacte bereiding is gegarandeerd.

Sous-vide belicht uitgebreid en onderbouwd de theorie en basisprincipes van het vacuüm koken, introduceert het noodzakelijke keukengerei en biedt met meer dan 60 creatieve receptideeën de perfecte leidraad voor deze topklasse kooktechniek.

Details

EAN :9789048309085
Auteur: 
Uitgever :Veltman Uitgevers B.V.
Vertaler : Ester van Buuren
Publicatie datum :  10-08-2022
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :289 mm
Breedte :251 mm
Dikte :28 mm
Gewicht :1667 gr
Status :Werkdagen voor 18 uur besteld: volgende dag geleverd
Aantal pagina's :256