Sous Vide
Hubertus Tzschirner-Thomas A. Vilgis
Nederlands | 10-08-2022 | 256 pagina's
9789048309085
Hardback
€ 19,99
Tekst achterflap
Het langzaam garen van vacuüm verpakte voedingsmiddelen op een lagere temperatuur.
Zorgvuldiger en smakelijker zijn vlees, vis, groente en fruit niet te bereiden! Met de sous-videmethode worden voedingsmiddelen 'onder vacuüm' geseald in een vacuümzak en vervolgens op een constante, lage temperatuur en gedurende langere tijd in een waterbad bereid. De voordelen zijn duidelijk: vacuüm koken ontziet de vitaminen, de textuur wordt perfect, aroma en sappen kunnen niet ontsnappen en een exacte bereiding is gegarandeerd.
Sous-vide belicht uitgebreid en onderbouwd de theorie en basisprincipes van het vacuüm koken, introduceert het noodzakelijke keukengerei en biedt met meer dan 60 creatieve receptideeën de perfecte leidraad voor deze topklasse kooktechniek.
Details
EAN : | 9789048309085 |
Uitgever : | Veltman Uitgevers B.V. |
Vertaler : | Ester van Buuren |
Publicatie datum : | 10-08-2022 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 289 mm |
Breedte : | 251 mm |
Dikte : | 28 mm |
Gewicht : | 1667 gr |
Status : | Werkdagen voor 18 uur besteld: volgende dag geleverd |
Aantal pagina's : | 256 |