Het sous-vide kookboek

eenvoudig en lekker koken op een nieuwe manier

EAN:  9789048313716
Publicatiedatum:   01-10-2021
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  160

   Deze titel wordt herdrukt

De bereidingsmethode sous-vide geeft steeds weer perfect bereide, voedzame en indrukwekkende maaltijden uit de waterbadoven waarvan de temperatuur exact kan worden ingesteld. Dit kookboek bevat 80 toegankelijke recepten uit uiteenlopende keukens en voor verschillende gangen, en laat zien welke voordelen sous-vide te bieden heeft.

    EAN: 9789048313716
    Auteur: 
    Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
    Vertaler:  Saskia Peeters
    Publicatiedatum:   01-10-2021
    Uitvoering: Paperback / softback
    Taal: Nederlands
    Hoogte: 190 mm
    Breedte: 248 mm
    Dikte: 13 mm
    Gewicht: 513 gr
    Voorraad: Deze titel wordt herdrukt
    Bladzijden: 160