Ontwerp en bouw: ongelooflijke Minecraft avonturen

EAN:  9789048315116
Publicatiedatum:   30-05-2017
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  256

  Leverbaar bij Centraal Boekhuis

De beste avonturen en verhalen in Minecraft

Minecraft is een van 's werelds vindingrijkste en veelzijdigste gamingplatforms, dat spelers eindeloze mogelijkheden biedt om virtuele werelden te verkennen en zelf te bouwen. Minecraft is veel meer dan een spelletje: spelers kunnen er tegenwoordig ook hun eigen games, zogenaamde avonturenkaarten, in bouwen en spelen. Deze modus biedt bouwers de mogelijkheid mooie en fantasierijke landen en werelden te creëren die games bevatten voor een of meerdere spelers, en ontgrendelt duizenden unieke mogelijkheden voor de Minecraft-community.

In dit boek vind je meer dan 30 boeiende games en scenario's voor spelers van alle niveaus, inclusief tutorials en stap-voor-stapinstructies om zelf je eigen avonturen te ontwerpen en te bouwen.

Minecraft is een populair computerspel onder vele gamers wereldwijd. Het boek is opgedeeld in 38 spellen of scenario's (Avonturenkaarten) waarmee je in Minecraft landen en werelden kunt maken, voorzien van stappenplannen. Deze spellen kunnen na het bouwen online gedeeld worden met andere spelers. De niveaus van het ontwerpen en bouwen van de games zijn verschillend, van makkelijk voor beginners tot zeer moeilijk voor experts. Hierdoor is het boek ook geschikt voor volwassenen. De spellen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën: verhalen, parcoursen, overleven, vechten en puzzels. Interessante achtergrondinformatie over Minecraft, over de avonturenkaarten en over de technische aspecten maakt het boek bijzonder. De kleurenfoto's en ontwerpen uit het spel zijn mooi en gedetailleerd uitgewerkt en zullen fans aanspreken. Het lettertype lijkt op een retro computerlettertype. In dezelfde opzet verscheen o.a. 'Ontwerp en bouw: ongelooflijke Minecraft projecten'* (2016). Dit praktische boek is een ode aan Minecraft en is bedoeld voor iedereen die meer uit zijn Minecraftwereld wil halen. Voor volwassenen en jongeren vanaf ca. 13 jaar.

  EAN: 9789048315116
  Auteur: 
  Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
  Vertaler:  Ammerins Moss-De Boer
  Publicatiedatum:   30-05-2017
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 179 mm
  Breedte: 233 mm
  Dikte: 20 mm
  Gewicht: 698 gr
  Voorraad: Leverbaar bij Centraal Boekhuis
  Bladzijden: 256