eBook

Bakbijbel

Rutger van den Broek


Nederlands | 04-09-2015 |

9789048830398

Ebook (Epub)


  Bekijk inkijkexemplaar



Tekst achterflap

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leert Rutger van den Broek je stap voor stap alle belangrijke basisbaktechnieken: van amandelspijs en bladerdeeg tot Italiaanse meringue en citrusschilletjes konfijten. Daarnaast biedt Bakbijbel meer dan 160 bakrecepten: van tijdloze klassiekers als appeltaart, kletskoppen, slagroomsoesjes en wentelteefjes tot originele brownies, friandises, tulband en pistachepavlova á la Rutger. Ook geeft Rutger allerhande tips, praktische aanwijzingen en originele serveersuggesties voor het allerlekkerste en mooiste bakresultaat.
- boordevol handige baktrucs
- uitleg van bakbenodigdheden en -begrippen
- heldere how-to's en baktechnieken
- duidelijke stap-voor-stapfoto's
- meer dan 160 bakrecepten

Details

EAN :9789048830398
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Publicatie datum :  04-09-2015
Uitvoering :Ebook (Epub)
Taal/Talen : Nederlands
Status :Werkdagen voor 18 uur besteld: volgende dag geleverd
Reeks :  Kookbijbels
Keywords :  appeltaart;bakbenodigdheden;bakken;bakker;bakkersgist;bakkersmuts;bakkersoven;bakkersrek;bakkerstouw;bakkerszout;bakkwartet;bakkwast;baklava;bakpapier;bakplaat;bakpoeder;bakrecepten;baksoda;baksteen.;bakstenen;bakvorm;bakvormpjes;banketbakkersroom;basistechnieken;beslag;biscuit;bladerdeeg;bloem;boter;brood;brownies;cakes;chocolade;croissant;cupcakes;deeg;desserts;eieren;friandises;gebak;glazuur;klassiekers;koejes;koek;koekjes;kruidenbrood;kwarktaart;muffins;oven;pannenkoeken;peperkoek;pizzadeeg;poffertjes;quiche;roldeeg;rozijnenbrood;suiker;taart;taarten;taartvulling;vanille-extract;wafels;zanddeeg