Geen koopavond op Goede Vrijdag. Geopend van 9:30 tot 18.00 uur.

Vleesbijbel


Nederlands | 17-04-2020 | 496 pagina's

9789048833337

Hardback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 34,99

  In winkelwagentje
 Van Dinter boeken

   Leverbaar bij onze leverancier




Korte beschrijving/Annotatie

Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber

Tekst achterflap

Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad.
Gertjan Kiers is een geboren slager met een zere brede kennis van vlees. Hij deelt deze passie regelmatig tijdens workshops, al dan niet in combinatie met een proeverij. Gertjan is trots op zijn ambacht en voert dit met verve uit. Een ambachtelijk vak mag tenslotte gezien en geproefd worden! Als gastdocent helpt hij bij het begeleiden van jongeren om de top van de gastronomie te bereiken.

Details

EAN (ISBN) :9789048833337
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Publicatiedatum :  17-04-2020
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :217 mm
Breedte :162 mm
Dikte :43 mm
Gewicht :1245 gr
Voorraad :Leverbaar bij onze leverancier
Bladzijden :496
Reeks :  Kookbijbels