Uw eigen Boxmeerse boekhandel op internet    -    Tijdelijk geen verzendkosten vanaf €20,-
EAN:  9789048838714
Publicatiedatum:   10-10-2019
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:   Nederlands
Hoogte:  149 mm
Breedte:  228 mm
Dikte:  35 mm
Gewicht:  675 gr
Bladzijden:  416

 Direct leverbaar uit ons (digitaal) magazijn

Het verhaal van de succesvolste entertainer van onze tijd

Sir Elton John verkocht wereldwijd ruim 300 miljoen platen en schreef de bestverkochte single aller tijden: 'Candle in the Wind' (1997). Hij heeft sinds 1970 meer dan vierduizend shows gegeven in meer dan tachtig landen. Na een carrière van vijftig jaar is het tijd om zijn complete verhaal te vertellen, het verhaal van een levende legende.

In zijn eerste en enige autobiografie vertelt poplegende Elton John het verhaal van zijn buitengewone leven: hoe het verlegen jongetje Reginald Dwight transformeerde tot de 23-jarige ster die het publiek tijdens zijn eerste Amerikaanse tournee verbijsterde met zijn felgele tuinbroek en een handstand.
Openhartig schrijft hij over de eerste afwijzing van zijn werk tot het bestormen van de hitparades; over de vriendschappen met Bernie Taupin, John Lennon, Freddie Mercury en George Michael; over de excessen en de verslavingen die hem decennialang in hun greep hielden, maar ook hoe hij weer clean werd en eindelijk zijn grote liefde vond. Dit is Elton John - warm, grappig en oprecht - over zijn muziek en relaties, zijn successen en zijn mislukkingen.

De memoires van Elton John zijn op het botte af eerlijk, en zo grappig en schandalig als u had verwacht, maar ook welbespraakt en bedachtzaam.****

  EAN: 9789048838714
  Auteur: 
  Uitgever: Overamstel Uitgevers
  Vertaler:  Robert Neugarten
  Publicatiedatum:   10-10-2019
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 149 mm
  Breedte: 228 mm
  Dikte: 35 mm
  Gewicht: 675 gr
  Voorraad: Op werkdagen besteld: morgen afhalen of bezorgd
  Bladzijden: 416
  Trefwoorden:   afscheid;autobiografie;bernie taupin;biografie;biography;candle in the wind;drank;drugs;elton;elton john;entertainer;freddie mercury;george michael;grappig;ik;john lennon;liefde;me;mij;pensioen;reginald dwight;rocket man;rocketman;showman;sir elton john;succes;superster;verhaal;verslaafd;yellow brick road;zanger