EAN:  9789048845286
Publicatiedatum:   25-08-2020
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  352

  Op voorraad in ons centraal magazijn

Stijn van Diepen (Komt een vrouw bij de dokter) is terug: 55 jaar oud, maar niet veel wijzer. Hij besluit op zoek te gaan naar zichzelf, zijn roots en de Ware. Nu echt.

Raymond van de Klundert (1964) is schrijver van o.a. de bestsellers Komt een vrouw bij de dokter, De weduwnaar, Haantjes en DJ. Hij verkocht in Nederland al meer dan tweeënhalf miljoen boeken, zijn werk wordt in vijfentwintig talen uitgegeven.

Achttien jaar nadat zijn vrouw Carmen is overleden en zeven jaar nadat zijn huwelijk met Roos op de klippen is gelopen, blijkt ook de zoveelste nieuwe liefde van Stijn van Diepen niet de ware te zijn. Terwijl hij nog altijd van feest naar feest strompelt, wordt zijn moeder met alzheimer in een verzorgingstehuis opgenomen, dreigt zijn beste vriend Frenk hem te laten vallen en moet hij de verjaardag van zijn dochter Luna, die eenentwintig wordt, organiseren. Een crisis lijkt onvermijdelijk. Waarom is zijn (liefdes)leven zo'n puinhoop? Het is tijd om eens grondig in de spiegel te kijken.
In een hilarische en ontroerende zoektocht naar zichzelf keert Stijn terug naar zijn jeugd in Noord-Brabant, stuit hij op een aangrijpende familiegeschiedenis en belandt uiteindelijk op het Ierse platteland in een ultieme poging antwoorden te vinden op zijn vragen. Zal hij op zijn vijfenvijftigste zichzelf weten te vinden? En belangrijker nog: de liefde?

  EAN: 9789048845286
  Auteur: 
  Uitgever: Overamstel Uitgevers
  Publicatiedatum:   25-08-2020
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 135 mm
  Breedte: 210 mm
  Dikte: 34 mm
  Gewicht: 469 gr
  Voorraad: Op werkdagen besteld: morgen afhalen of bezorgd
  Bladzijden: 352
  Trefwoorden:   amsterdam;bestseller;bij de dokter;boek;brabant;de weduwnaar;familie;familieopstelling;kanker;kevbdd;kind;klundert;kluun;komt een vrouw;lebowski;megaseller;noord-brabant;opstelling;psychologie;raymond;roman;schrijver;seks;stijn van diepen;therapie;tilburg;vader;vreemdgaan;vriendin;vrouw;waarom;wie;woonboot;zoektocht