Geen koopavond op Goede Vrijdag. Geopend van 9:30 tot 18.00 uur.

Stoofbijbel


Nederlands | 18-01-2024 | 432 pagina's

9789048847068

Hardback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 34,99

  In winkelwagentje
 Van Dinter boeken

   Leverbaar bij onze leverancier




Tekst achterflap

Stoofbijbel is hét naslagwerk voor de stoofliefhebber

Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's laat Julius Jaspers zien hoe je de allerlekkerste stoofgerechten maakt. Van klassiekers als boeuf bourguignon, hazenpeper en gekonfijte eend tot verrassende nieuwe recepten als bloemkool provençale, zeebaars met Ricard en ananas met vanille en cognac toe.

Meer dan 150 stoofrecepten
Heldere how-to's en technieken
Duidelijke stap-voor-stapfoto's
Uitleg van benodigdheden en -begrippen

'Goed voorbereiden, de hitte zijn werk laten doen en vaak een stuk later regenereren (een mooi woord voor opwarmen), waarbij je gelijk proeft dat de smaken nog beter zijn geworden. Op mijn lijf geschreven dus, dit thema!'

Biografie

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder barbecuekookboeken.

Details

EAN (ISBN) :9789048847068
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Publicatiedatum :  18-01-2024
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :222 mm
Breedte :162 mm
Dikte :42 mm
Gewicht :1128 gr
Voorraad :Leverbaar bij onze leverancier
Bladzijden :432
Trefwoorden :  julius jaspers;kookboek;recepten;stoof;stoofvlees;stoven