Uw eigen Boxmeerse boekhandel op internet    -    Tijdelijk geen verzendkosten vanaf €20,-
EAN:  9789048847914
Publicatiedatum:   29-11-2019
Uitvoering:  Hardback
Taal:   Nederlands
Hoogte:  146 mm
Breedte:  216 mm
Dikte:  36 mm
Gewicht:  517 gr
Bladzijden:  368

  Direct leverbaar uit ons (digitaal) magazijn

Julia Drake speelde in theatervoorstellingen op haar middelbare school meerdere keren heldinnen uit Shakespeare-stukken en hun verhalen bleven haar voor altijd bij. Ze studeerde Spaans en creatief schrijven en werkt nu als coach voor aspirant-schrijvers en geeft creatieve schrijflessen. Ze woont in San Francisco met haar partner en hun konijn, Ned.

De leden van de familie Larkin zijn niet alleen enorme geluksvogels, ze zijn bovenal dóórzetters. Of tenminste, dat is wat de lange, grappige en muzikale Violet en haar briljante, gevoelige broertje Sam altijd verteld werd. Toen het schip Lyric bij de kust van Maine zonk en alle passagiers verdronken, was hun betovergrootmoeder Fidelia de enige die wist te overleven. Ze zwom naar de kust, werd ter plekke verliefd en stichtte het dorpje Lyric. Rampen lijken de familie echter te achtervolgen. Zo blijft Violet uit de bocht schieten door met de verkeerde mensen te feesten, en tot overmaat van ramp doet Sam op een mooie zomerdag een zelfmoordpoging.
Terwijl Sam behandeld wordt, wordt Violet naar Lyric gestuurd. Wanhopig overweegt ze hoe ze de situatie recht kan zetten, en slechts één oplossing borrelt naar boven: ze moet en zal het scheepswrak vinden waar Sam en zij over fantaseerden toen ze kinderen waren.
De plaatselijke amateurgeschiedkundige Liv Stone schiet haar te hulp bij de jacht naar het wrak. Liv, met haar sprankelende intelligentie en waakzame grijze ogen, ontwaakt iets in Violet wat ze niet eerder heeft gevoeld. Of ze de Lyric zullen vinden of niet, de reis die Violet maakt en de inzichten die ze onderweg opdoet, zouden zomaar het begin van haar redding kunnen zijn...

Episch, grappig en romantisch - Wat de zee vertelt is een adembenemend debuut over hoe sterk je soms moet zijn om de oppervlakte te bereiken.

  EAN: 9789048847914
  Auteur: 
  Uitgever: Overamstel Uitgevers
  Vertaler:  Maren Mostert
  Publicatiedatum:   29-11-2019
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 146 mm
  Breedte: 216 mm
  Dikte: 36 mm
  Gewicht: 517 gr
  Voorraad: Op werkdagen besteld: morgen afhalen of bezorgd
  Bladzijden: 368
  Trefwoorden:   aquarium;depressie;familie;familiegeschiedenis;lgbt;mysterie;scheepswrak;zelfmoord;zoektocht