Last of the Giants

Het ware verhaal van Guns N' Roses

EAN:  9789048850013
Publicatiedatum:   12-04-2019
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  544

  Print-on-demand (mogelijk langere levertijd)

Guns N' Roses is altijd een band geweest waar de tijd geen vat op had. In de brave jaren tachtig, toen ze begonnen, verdomden die freaks van de Sunset Strip met hun fuck-'m-all-houding het meteen al om het volgens de regeltjes te doen. In een tijd waarin de rockmuziek meer iets was geworden voor ideale schoonzoons en -dochters, waren zij een band die regelrecht uit de van bloed en coke vergeven gouden eeuw van de rock afkomstig leek te zijn.

En dan was er hun muziek. Een kruising tussen Elton John en de New York Dolls. Alsof Queen met Iggy and the Stooges de studio in was gedoken. Je hoorde 'Welcome to the Jungle' en je wist dat je ergens was beland waar je liefst heel snel weer weg wilde. 'We got everything you want,' hijgde Axl, terwijl Slash zijn gitaar openklapte als een stiletto. En je huiverde bij de gedachte, want je wist dat het nog waar was ook.

Mick Wall, die de band kent vanaf het eerste begin, heeft ze jarenlang geïnterviewd: alle leden van Guns N' Roses, hun hele entourage en de belangrijkste figuren uit hun managementteam. Hij kent niet alleen de namen, hij laat ze ook spreken, met een openhartigheid die garant staat voor het meest onthullende, inzichtgevende relaas over deze buitengewone band dat ooit het licht heeft gezien.

Nu herenigd, na twintig jaar in de afgrond - en dit is hun ware verhaal.

  EAN: 9789048850013
  Auteur: 
  Uitgever: Overamstel Uitgevers
  Vertaler:  Atty Mensinga
  Publicatiedatum:   12-04-2019
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 135 mm
  Breedte: 210 mm
  Dikte: 43 mm
  Gewicht: 634 gr
  Voorraad: Print-on-demand (mogelijk langere levertijd)
  Bladzijden: 544