Uw eigen Boxmeerse boekhandel op internet    -    Tijdelijk geen verzendkosten vanaf €20,-
EAN:  9789048853816
Publicatiedatum:   06-06-2020
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  496

  Direct leverbaar uit ons (digitaal) magazijn

Maureen Tan (1969) groeide op met de Indonesische keuken. Met haar kookschool Anak Bungsu, wat 'tweede kind' betekent, leert Maureen iedereen authentiek Indonesisch koken. Zo eert ze niet alleen de Indonesische keuken, maar ook de recepten die haar moeder haar in vele kookschriftjes naliet.

Van saté kambing tot gado gado en van soto ayam tot rendang: in De bijbel van de Indonesische keuken neemt Maureen Tan je mee naar alle uithoeken van de Indonesische archipel. Een smakelijke reis langs de bijzondere en verrassende eilandkeukens van Sumatra, Kalimantan, West-Java, Midden-Java, Oost-Java, Bali, de Kleine Soenda-eilanden, Sulawesi en Papoea.

    EAN: 9789048853816
    Auteur: 
    Uitgever: Overamstel Uitgevers
    Publicatiedatum:   06-06-2020
    Uitvoering: Hardback
    Taal: Nederlands
    Hoogte: 162 mm
    Breedte: 218 mm
    Dikte: 44 mm
    Gewicht: 1240 gr
    Voorraad: Op werkdagen besteld: morgen afhalen of bezorgd
    Bladzijden: 496
    Trefwoorden:   bali;eilandkeuken;gado gado;indonesië;ingrediënten;java;molukken;recepten;rendang;sambal;soto ayam;sulawesi;sumatra