EAN:  9789048856015
Publicatiedatum:   25-10-2021
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  400

  In ons centraal magazijn

In zijn keuken is het altijd zondag. Mede door zijn Limburgse roots, was wat Wil in zijn restaurant kookte heel normaal: er werd een beest geslacht en vervolgens werden alle delen verwerkt in zijn uitzonderlijk bourgondische gerechten. Van kop tot staart, zoals dat tegenwoordig wordt genoemd.
Tot op de dag van vandaag is Wil bezig met koken, eten en lezen en schrijven over eten. In Altijd zondag heeft hij, onder redactie van Jonah Freud, voor eens en voor altijd zijn onnavolgbare nalatenschap opgetekend.

'Wil is een kok uit een plaatjesboek, de belichaming van bonhomie en gulhartigheid'

Je mag gerust zeggen dat Wil een kok is van de oude stempel. Zo een die er graag persoonlijk borg voor staat dat zijn gasten een sprankelende avond hebben. Lekker eten, een goed glas, liefst met een geanimeerd gesprek - alle aspecten van le plaisir de la table. Zijn restaurant Bordewijk groeide uit tot een instituut voor bons gourmands die geen capriolen wensten op hun bord, maar smakelijk eten van verfijnde eenvoud - Wil heeft een aardse hand van koken.

    EAN: 9789048856015
    Auteur: 
    Uitgever: Overamstel Uitgevers
    Publicatiedatum:   25-10-2021
    Uitvoering: Hardback
    Taal: Nederlands
    Hoogte: 191 mm
    Breedte: 265 mm
    Dikte: 38 mm
    Gewicht: 1525 gr
    Voorraad: In ons centraal magazijn
    Bladzijden: 400