EAN:  9789048860548
Publicatiedatum:   10-06-2021
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  552

  Leverbaar bij Centraal Boekhuis

Van Alaska tot Zuid-Afrika overal in de wereld wordt er gebarbecued. Overal met eigen ingrdiënten en op eigen wijze. In De BBQ-atlas laat Julius Japsers zien hoe divers barbequen kan zijn. In meer dan 150 recepten neemt hij je de hele wereld mee over. Van BBQ-party's in Australië, satés in Indonesië, kamado's uit Japan, groente uit het Midden Oosten, vis uit Scandinavië, streetfood uit Azië tot goede stukken vlees uit Argentinië.

De lekkerste BBQ recepten uit de hele wereld

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's 'Topchef'. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder drie barbecuekookboeken.

    EAN: 9789048860548
    Auteur: 
    Uitgever: Overamstel Uitgevers
    Publicatiedatum:   10-06-2021
    Uitvoering: Hardback
    Taal: Nederlands
    Hoogte: 194 mm
    Breedte: 266 mm
    Dikte: 50 mm
    Gewicht: 2008 gr
    Voorraad: Leverbaar bij Centraal Boekhuis
    Bladzijden: 552
    Reeks:   Kookatlassen
    Trefwoorden:   afrika;atlas;australië;azië;barbecue;bbq;europa;gevogelte;grillen;groente;kamado;kookboek;noord-amreika;recepten;slowcooking;vlees;wereld;zoet;zuid-amerika