Bakbijbel

Rutger van den Broek


Nederlands | 05-03-2025 | 496 pagina's

9789048871124

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 34,99

 Van Dinter boeken
   Werkdagen voor 18 uur besteld: volgende dag geleverd




Korte beschrijving/Annotatie

Geheel herziene editie van deze klassieker!

Tekst achterflap

Van tijdloze klassiekers als appeltaart, kletskoppen, slagroomsoesjes en roze koeken tot de lekkerste brownies, friandises, tulbanden en red velvet taart; in Bakbijbel van Rutger van den Broek vind je meer dan 180 bakrecepten. Deze vernieuwde editie van dit standaardwerk bevat herziene en nieuwe recepten, aangevuld met extra variaties en foto's. Aan de hand van duidelijke instructies leert Rutger je stap-voor-stap alle belangrijke basisbaktechnieken: van het maken van amandelspijs en bladerdeeg tot Italiaanse meringue en gekonfijte citrusschilletjes. Ook krijg je allerhande tips, praktische aanwijzingen en originele serveersuggesties voor het allerlekkerste en mooiste bakresultaat.

Biografie

Rutger van den Broek is kookboekauteur en won de eerste editie van Heel Holland Bakt. Sindsdien verschenen onder andere bestsellers Koekjesbijbel, Toetjesbijbel, De Bakatlas, Masterclass cakes, Het hartige bakboek, Het makkelijke bakboek en Rutger bakt de 100 allerbeste recepten. Ook heeft Rutger een populaire bakblog: Rutgerbakt.nl.

Details

EAN :9789048871124
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Publicatie datum :  05-03-2025
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :218 mm
Breedte :163 mm
Dikte :46 mm
Gewicht :1248 gr
Status :Werkdagen voor 18 uur besteld: volgende dag geleverd
Aantal pagina's :496
Keywords :  appeltaart;bakken;bakker;bakkersgist;bakkersmuts;bakkersoven;bakkersrek;bakkerstouw;bakkerszout;bakkwartet;bakkwast;baklava;bakpapier;bakplaat;bakpoeder;baksoda;baksteen.;bakstenen;bakvorm;bakvormpjes;banketbakkersroom;beslag;biscuit;bladerdeeg;bloem;boter;brood;brownies;chocolade;croissant;cupcakes;deeg;eieren;gebak;glazuur;koekjes;kruidenbrood;kwarktaart;muffins;oven;peperkoek;pizzadeeg;quiche;roldeeg;rozijnenbrood;suiker;taart;taartvulling;vanille-extract;zanddeeg