Kampeerkoken
Julius Jaspers
Nederlands | 15-07-2025 | 192 pagina's
9789048878024
Paperback / softback
€ 15,00
Korte beschrijving/Annotatie
65 recepten voor in en om de caravan, tent, boot of camper.
Tekst achterflap
Juist als je op vakantie bent, weg met de caravan, camper, tent of boot, wil je lekker eten. Maar hoe doe je dat met beperkte ruimte en middelen? Julius Jaspers laat zien dat het niet veel tijd hoef te kosten en dat je niet veel nodig hebt om de lekkerste gerechten te maken. Van makkelijke salades en soepen tot een smaakvolle lunch en overheerlijke maaltijden!
Biografie
Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder barbecuekookboeken.
Details
EAN : | 9789048878024 |
Uitgever : | Overamstel Uitgevers |
Publicatie datum : | 15-07-2025 |
Uitvoering : | Paperback / softback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 222 mm |
Breedte : | 163 mm |
Dikte : | 15 mm |
Gewicht : | 438 gr |
Status : | Werkdagen voor 18 uur besteld: volgende dag geleverd |
Aantal pagina's : | 192 |