De webwinkel van uw eigen boekhandel in Boxmeer

Een goed hart


Nederlands | 16-07-2024 | 480 pagina's

9789049203863

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 21,99


 Van Dinter boeken
Tekst achterflap

De succesvolle koningin van de feelgood debuteerde in 2015 en viert nu de verschijning van haar twintigste boek!

Jackie van Laren neemt je mee naar Shetland waar Floor haar preventieve dubbele borstamputatie angstvallig voor de buitenwereld verborgen houdt. Maar op het eiland komt haar (liefdes)leven in een ander licht te staan.

Na een heftige relatiebreuk reist Floor naar Shetland, waar een vriendin tijdens de zomermaanden  etsvakanties begeleidt. Op de  ets in de woeste natuur hoopt ze over het verraad van haar ex heen te komen. Maar haar zelfbeeld laat zich niet zo gemakkelijk repareren, hoe goed ze ook weet te verbergen wat er echt met haar aan de hand is.

Tijdens een storm strandt ze op de afgelegen kampeerplaats van de ontoegankelijke, humeurige Niven, die boven de kli en in een kasteelruïne woont. In eerste instantie weet Floor niet wat ze van hem moet vinden. Ook hij heeft een verleden waar hij liever niet over praat, hoewel ze elkaar gaandeweg steeds meer in vertrouwen nemen. Hun afscheid is ronduit verwarrend maar de situatie wordt nog ingewikkelder als Floor, eenmaal thuis, voor een loodzware keuze komt te staan.

In de pers

‘Jackie van Larens boeken zijn een feest om te lezen.’ Hilde Veeren, auteur en hoofdredacteur Elegance

‘Van Laren ziet kans de emoties van haar personages uitstekend in woorden te vatten. Bovendien zijn de personages prima gekarakteriseerd, niet overdreven geromantiseerd, nergens opgepoetst, maar échte mensen.’ NBD Biblion

‘Heerlijk voor op het strand of onder de parasol!’ VROUW Glossy

Biografie

Jackie van Laren heeft twee grote passies in haar leven: muziek en verhalen. Ze debuteerde met de driedelige Q-serie en daarna volgden het tweeluik Vallen en Opstaan, De meisjesmagneet, Thuis komen, De Eyckenhof, Een goed hart en de series Eilandliefde en Onder de bomen. Met Petra Vollinga schreef ze Fred & Ginger.

Details

EAN :9789049203863
Auteur: 
Uitgever :Meulenhoff Boekerij B.V.
Publicatie datum :  16-07-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :140 mm
Dikte :36 mm
Gewicht :628 gr
Status :Nog niet verschenen
Aantal pagina's :480
Keywords :  enemies-to-lovers;liefde;romantiek;vriendschap