Restaurant HAUT Divine Dining

Randy Degroote-Dimitri Proost-Kris Vlegels


Nederlands | 12-12-2025 | 160 pagina's

9789058567437

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

59,00

 Van Dinter boeken
   Werkdagen voor 18 uur besteld: volgende dag geleverd

   Zonder kosten afhalen in onze winkel

   Gratis parkeren voor de deur




Tekst achterflap

Chef Dimitri Proost en Maître Randy Degroote heten hun gasten welkom in Haut, een authentiek belevingsrestaurant met spectaculair uitzicht over de Belgische kustlijn dat door Gault&Millau tot hoogste nieuwkomer in de gids van 2025 werd bekroond. In dit boek gaan ze samen op zoek naar de essentie van hun verhaal en aangeboren passie voor gastronomie. Met smaak en toewijding gaan ze in op hun persoonlijk parcours dat hen naar Oostende bracht.

Elk bord dat de keuken van Haut verlaat is gelaagd maar altijd puur en doordacht. De ingrediënten en producten die Dimitri Proost gebruikt, krijgen precies de bewerking die nodig is om hun smaken ten volle te laten spreken. Van een rauwe Ostendaise oester over een langoustine in een bisque met Japanse curry tot een zeebaars bereid in een dashi van de graten, geserveerd met kokkels en een mousseline van gerookte boter: de geschakeerde keuken van Haut is één groot avontuur.

Dit is geen klassiek kookboek met afgemeten hoeveelheden, maar een aanstekelijke ontdekkingsreis voor iedereen die houdt van eten, experimenteren, koken en tafelen. Met prachtige foto’s van Kris Vlegels en originele recepten met knipogen behind-the-scenes van Dimitri Proost en Randy Degroote.

Details

EAN :9789058567437
Auteur: 
Uitgever :Pelckmans uitgevers
Publicatie datum :  12-12-2025
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :337 mm
Breedte :251 mm
Dikte :20 mm
Gewicht :1473 gr
Status :Werkdagen voor 18 uur besteld: volgende dag geleverd
Aantal pagina's :160