Basisboek Windows 10

stap voor stap leren werken met Windows 10

EAN:  9789059054912
Publicatiedatum:   20-03-2019
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands

  Leverbaar bij Centraal Boekhuis

Heeft u geen of weinig ervaring met werken op een computer of laptop dan is deze 4e druk (aug. 2019) een aanrader. Dit boek is zeer geschikt om thuis zelfstandig door te werken, maar ook heel populair voor gebruik in cursusverband.
Beginnershandelingen worden stap voor stap aangeleerd, zoals het aanzetten van de computer en het gebruik van de muis of het touchpad. Ook kunt u na doorwerken van dit boek programma's starten en sluiten en werken met het toetsenbord. Verder gaat u aan de hand van oefenvoorbeelden aan de slag met bestanden en mappen op uw pc en uiteraard maakt u ook in uw eigen tempo kennis met internet en e-mail. Ook krijgt u in dit praktische boek een korte introductie in de mogelijkheden van de pc op het gebied van foto's, video en muziek.


Een greep uit de onderwerpen:
* in uw eigen tempo kennismaken met de computer
* leren werken met de muis, toetsenbord, touchpad en touchscreen
* e-mail versturen en het internet op gaan
* werken met mappen en bestanden
* introductie in werken met foto's, video en muziek


Geschikt voor Windows 10 op een desktop-pc of laptop.

Heeft u geen of weinig ervaring met een Windows-computer of laptop dan is dit boek, 4e druk (aug. 2019), een aanrader. Zelfstandig door te werken of in cursusverband, met de stap voor stapmethode.

Heeft u geen of weinig ervaring met werken op een computer of laptop dan is deze 4e druk (aug. 2019), een aanrader. Dit boek is zeer geschikt om thuis zelfstandig door te werken, maar ook heel populair voor gebruik in cursusverband door de stap voor stapmethode.

  EAN: 9789059054912
  Auteur: 
  Uitgever: Visual Steps B.V.
  Publicatiedatum:   20-03-2019
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 200 mm
  Breedte: 271 mm
  Dikte: 20 mm
  Gewicht: 754 gr
  Voorraad: Leverbaar bij Centraal Boekhuis