Niet al onze productgroepen staan in de webwinkel: stuur een e-mail naar info@dinternet.nl
EAN:  9789059055117
Publicatiedatum:   29-08-2019
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands

  Op voorraad in ons centraal magazijn

In deze 3e druk (aug. 2019) komen alle belangrijke facetten van Facebook aan bod, incl. de privacy-instellingen. Leer werken met Facebook!

In deze geactualiseerde 3e druk (aug. 2019) wordt het vernieuwde Facebook behandeld. Facebook is erg populair met meer dan een miljard actieve gebruikers wereldwijd. Ook steeds meer senioren vinden hun weg naar dit sociale netwerk. Contact houden met familie, vrienden of oude bekenden is met Facebook erg makkelijk. In dit stap voor stap-boek komen alle handelingen voor het aanmaken en vullen van een Facebook-pagina met persoonlijke informatie, foto's, video's en andere berichten aan bod. Ook de mogelijkheden op het gebied van communicatie met vrienden, zoals chatten, worden uitgebreid besproken. Zowel op uw computer als op uw tablet. En door precies aan te geven wie wat kan zien, blijft uw privacy ook goed gewaarborgd. Ontdek het plezier van Facebook!

Een greep uit de onderwerpen:
- profiel aanmaken en bewerken
- account- en privacyinstellingen aanpassen
- contact maken met vrienden
- foto's en video's delen
- de app Facebook op een tablet
Geschikt voor:Windows 10, Mac en tablets

Leuk Facebook, maar hoe werkt het eigenlijk? Wilt u ook het plezier van Facebook ontdekken, maar weet u niet precies waar u moet beginnen? Wij nemen u mee in deze geactualiseerde 3e druk uit 2019 en aan de hand van ons stap-voor-stapboek leren we u een profiel aanmaken, contact leggen met bekenden, berichten plaatsen en zorgen dat u op de hoogte bent van de nodige privacy-instellingen.

  EAN: 9789059055117
  Auteur: 
  Uitgever: Visual Steps B.V.
  Publicatiedatum:   29-08-2019
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 199 mm
  Breedte: 269 mm
  Dikte: 10 mm
  Gewicht: 448 gr
  Voorraad: Op werkdagen besteld: binnen 1-2 dagen bezorgd