Windows 10 voor senioren deel 2

Voor iedereen die verder wil met Windows 10 op de pc of laptop

EAN:  9789059057852
Publicatiedatum:   08-03-2021
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  312

  In ons centraal magazijn

Dit boek is geschikt voor iedereen die meer wil leren over Windows 10. In dit boek wordt aandacht besteed aan het naar wens instellen van het bureaublad, menu Start en de taakbalk. Daarnaast leert u hoe u handig met vensters kunt werken. Verder gaat u aan de slag met gebruiksvriendelijke functies om met mappen en bestanden te werken in Verkenner en leest u over de opties voor gebruikersaccounts. Vervolgens bewerkt u in de app Foto’s op eenvoudige wijze uw foto’s en maakt u er een fraaie videovoorstelling van. Ook de harde schijf optimaliseren is een belangrijk onderwerp aangezien de computer daardoor efficiënter kan werken. Tot slot wordt back-ups maken en bestanden veiligstellen besproken. Dit boek is een aanrader voor iedereen die meer uit de Windows 10-computer wil halen! Een greep uit de onderwerpen: • het menu Start, de taakbalk en het bureaublad aanpassen • werken met vensters • instellingen maken • mappen en bestanden in Verkenner • gebruikersaccounts • werken met foto’s • systeembeheer • back-ups maken en bestanden veiligstellen Geschikt voor: Windows 10 op een desktop-pc of laptop Benodigde voorkennis: Basiskennis werken met Windows 10.

Meer uit uw Windows 10 computer halen? Dan is dit een boek voor u. U leert instellingen wijzigen naar eigen wens, werken met Verkenner, back-ups maken en nog veel meer!

Dit boek is geschikt voor iedereen die meer wil leren over Windows 10. In dit boek wordt aandacht besteed aan het naar wens instellen van het bureaublad, menu Start en de taakbalk. Daarnaast leert u hoe u handig met vensters kunt werken. Verder gaat u aan de slag met gebruiksvriendelijke functies om met mappen en bestanden te werken in Verkenner en leest u over de opties voor gebruikersaccounts. Vervolgens bewerkt u in de app Foto’s op eenvoudige wijze uw foto’s en maakt u er een fraaie videovoorstelling van. Ook de harde schijf optimaliseren is een belangrijk onderwerp aangezien de computer daardoor efficiënter kan werken. Tot slot wordt back-ups maken en bestanden veiligstellen besproken. Dit boek is een aanrader voor iedereen die meer uit de Windows 10-computer wil halen!

  EAN: 9789059057852
  Auteur: 
  Uitgever: Visual Steps B.V.
  Publicatiedatum:   08-03-2021
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 207 mm
  Breedte: 279 mm
  Dikte: 23 mm
  Gewicht: 1130 gr
  Voorraad: In ons centraal magazijn
  Bladzijden: 312