Werken met mappen en bestanden en back-uppen in Windows 10

EAN:  9789059057951
Publicatiedatum:   12-02-2020
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  104

  In ons centraal magazijn

De mappen op een computer zijn een soort archiefkast. Deze bevatten bestanden, mappen en bibliotheken. Er kunnen oneindig veel mappen gemaakt worden, met daarin ieder gewenst aantal submappen en bestanden. In Verkenner zijn de mappen en bestanden te bekijken. Bestanden kopiëren, verwijderen en verplaatsen is allemaal mogelijk. Of bestanden op een USB-stick, externe harde schijf, of in de cloud plaatsen. Werken in de cloud komt aan bod en er worden verschillende diensten besproken die dit aanbieden. Het maken van een back-up is uiterst belangrijk. Met deze reservekopie raakt u bij een computercrash geen waardevolle bestanden kwijt. Ook dit wordt in dit boek behandeld. Kortom, deze praktische titel maakt u wegwijs in Verkenner en helpt een handje bij het ordenen van bestanden en mappen en het maken van back-ups. Een greep uit de onderwerpen: • mappen en bestanden ordenen • navigeren in het mapvenster (Verkenner) • bestanden en mappen kopiëren, verwijderen en verplaatsen • bestanden en mappen kopiëren naar USB-stick of externe harde schijf • back-ups maken • werken met mappen en bestanden in de cloud

Is het bij u op de computer onoverzichtelijk met losse bestanden en mapjes? Met dit boek zorgt u weer voor overzicht en structuur en leert u een back-up maken op een Externe harde schijf.

De mappen op een computer zijn een soort archiefkast. Deze bevatten bestanden, mappen en bibliotheken. Er kunnen oneindig veel mappen gemaakt worden. In Verkenner zijn de mappen en bestanden te bekijken. Bestanden kopiëren, verwijderen en verplaatsen is allemaal mogelijk. Of bestanden op een USB-stick, externe harde schijf, of in de cloud plaatsen. Werken in de cloud komt aan bod en u leert een back-up maken. Met deze reservekopie raakt u bij een computercrash geen waardevolle bestanden kwijt. Kortom, deze praktische titel maakt u wegwijs in Verkenner en helpt een handje bij het ordenen van bestanden en mappen en het maken van back-ups.

  EAN: 9789059057951
  Auteur: 
  Uitgever: Visual Steps B.V.
  Publicatiedatum:   12-02-2020
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 200 mm
  Breedte: 270 mm
  Dikte: 8 mm
  Gewicht: 353 gr
  Voorraad: In ons centraal magazijn
  Bladzijden: 104
  Reeks:   Computergidsen