De kunst van kaas

An Keymeulen


Nederlands | 22-10-2016 |

9789059088047

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 15,00

 Van Dinter boeken
   Werkdagen voor 18 uur besteld: volgende dag geleverd




Tekst achterflap

Met veel liefde en passie produceren Belgische kaasmakers zeer diverse topproducten met verfijnde smaken. Herve van Le Vieux Moulin, Drie Mussen, Grevenbroecker van Catharinadal, Corneel, Cabricharme, Le Rompî... prachtige Belgische kazen waar we trots op mogen zijn, maar ze zijn nog onbekend bij het grote publiek.

Ann Keymeulen, kaasmeester pur sang, brengt in De kunst van kaas veertig Belgische kaasmakers voor het voetlicht. Ze trok op ochtendlijke uren naar abdijen, kaasboerderijen en zelfs een gevangenis om er het productieproces te bekijken en te proeven van het leven als kaasmaker, maar vooral om er te luisteren naar hun boeiende verhalen. Van Namen tot Luik, van Veurne tot Achel vond ze gepassioneerde kaasmakers die elk hun eigen verhaal vertellen. Een unieke blik achter de schermen.

Details

EAN :9789059088047
Auteur: 
Uitgever :Standaard Uitgeverij - Algemeen
Publicatie datum :  22-10-2016
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :254 mm
Breedte :197 mm
Dikte :24 mm
Gewicht :863 gr
Status :Werkdagen voor 18 uur besteld: volgende dag geleverd