Modern vegetarisch

Meer dan 200 creatieve recepten voor elke dag

EAN:  9789059563537
Publicatiedatum:   01-07-2020
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  352

  Leverbaar bij Centraal Boekhuis

Ons eetgedrag verandert. Veel mensen willen minderen met vlees eten en gerechten maken die lichter, wat gezonder en wat minder duur zijn. Anna Jones geeft een heel moderne kijk op vegetarisch eten, met recepten die gezond, voedzaam, heel lekker en gemakkelijk te maken zijn. Met recepten waarin het volledige aanbod van vegetarische ingrediënten wordt gebruikt - verschillende granen, zaden en seizoensgroenten - en een alternatieve benadering van koken die niet gebaseerd is op zuivel, zware koolhydraten en gluten: dit is een boek om te koken zoals we nu willen eten. Anna Jones is chefkok, foodstylist, columnist bij The Guardian en schrijft voor diverse andere Britse kranten en tijdschriften. Ze werkte samen met geliefde chefs als Antonio Carluccio, Yotam Ottolenghi, Jamie Oliver en Mary Berry. Van haar hand verschenen eerder de kookboeken Vegetarisch het jaar door en Een nieuwe manier van koken.

Anna Jones is chefkok, kookboekenauteur en foodstyliste, is columnist bij The Guardian en schrijft voor diverse andere Britse kranten en tijdschriften. Zij heeft samengewerkt met geliefde chefs als Antonio Carluccio, Yotam Ottolenghi, Jamie Oliver en Mary Berry. Modern vegetarisch is een herziene uitgave van haar eerste kookboek.

    EAN: 9789059563537
    Auteur: 
    Uitgever: Fontaine Uitgevers
    Publicatiedatum:   01-07-2020
    Uitvoering: Paperback / softback
    Taal: Nederlands
    Hoogte: 189 mm
    Breedte: 247 mm
    Dikte: 23 mm
    Gewicht: 1095 gr
    Voorraad: Leverbaar bij Centraal Boekhuis
    Bladzijden: 352