EAN (ISBN):  9789059568358
Publicatiedatum:   13-02-2021
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  304

  Op voorraad in ons centraal magazijn

Hét standaardwerk voor de kamado-liefhebber! Voor zowel beginnende als gevorderde kamado-koks.

Steeds meer mensen koken met de kamado, een Japanse kleioven zoals de Big Green Egg, de Kamado Joe en de Primo. Dankzij de techniek van de kamado kan dat het hele jaar door, ongeacht het Hollandse weer. Hete kolen compleet, de herziene uitgave van Hete kolen en Hete kolen - het receptenboek, behandelt niet alleen de nieuwste technieken, maar biedt ook originele en verrassende recepten voor vlees, groenten en zelfs zoete gerechten. Auteurs Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas geven in Hete kolen compleet up-to-date uitleg voor elk merk kamado.

Jeroen Hazebroek (Author)
Jeroen Hazebroek is een houtskool-professional met meer dan 30 jaar grill-ervaring. Hij geeft bbq-les aan particulieren en professionals.

Leonard Elenbaas (Author)
Leonard Elenbaas kan overal op koken met vuur en passie, al is het een gat in de grond. Leonard is een meester in het maken van smaakvolle recepten met ingrediënten die je in de meeste winkels kan vinden. Samen hebben Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas 9 barbecueboeken geschreven.

    EAN (ISBN): 9789059568358
    Auteur: 
    Uitgever: Park Uitgevers
    Publicatiedatum:   13-02-2021
    Uitvoering: Hardback
    Taal: Nederlands
    Hoogte: 276 mm
    Breedte: 223 mm
    Dikte: 31 mm
    Gewicht: 1476 gr
    Voorraad: Op voorraad in ons centraal magazijn
    Bladzijden: 304