Uw eigen Boxmeerse boekhandel op internet    -    Tijdelijk geen verzendkosten vanaf €20,-
EAN:  9789059569928
Publicatiedatum:   26-03-2020
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  352

  Direct leverbaar uit ons (digitaal) magazijn

Sami Tamimi staat al sinds het allereerste begin aan het roer van de Ottolenghi-keukens. Zijn kookstijl is even onnavolgbaar als levendig en gedurfd, maar toch eenvoudig en eerlijk. Hij schreef samen met Yotam Ottolenghi de
boeken Jeruzalem en Ottolenghi - Het kookboek.

Tara Wigley werkt sinds 2011 samen met Yotam Ottolenghi. Ze begon met het ontwikkelen, testen en schrijven van recepten voor zijn columns in het magazine van The Guardian en The New York Times. Ze werkte mee aan de bestsellers Plenty More, Nopi, Sweet en Simpel.

Auteursfoto © Jenny Zarins

Het langverwachte vervolg op Ottolenghi's bestseller Jeruzalem!
Van de co-auteurs van de Ottolenghi-bestsellers Jeruzalem, Ottolenghi - Het Kookboek en Simpel.


Sami Tamimi en Tara Wigley reizen door Bethlehem, Oost-Jeruzalem, Nablus, Jenin, Haifa, Akka, Nazareth, Galilea en de Westelijke Jordaanoever en nodigen je uit om de smaken uit Sami's thuisland te ervaren. Het eten is de perfecte mix van traditioneel en eigentijds, met recepten die al generaties lang zijn doorgegeven. De gerechten die zijn geïnspireerd door Sami en Tara's samenwerking met producenten en boeren in heel Palestina. Dek je tafel met de meest heerlijke gerechten - van overvloedige salades, soepen en gezonde granen tot luchtige broodjes, eenvoudige gerechten en geparfumeerde zoete lekkernijen. Falastin staat vol verbluffende gerechten die je wilt koken en eten, waar je verliefd op wordt en die je je eigen maakt. In prachtige uitgave met linnen omslag.

  EAN: 9789059569928
  Auteur: 
  Uitgever: Fontaine Uitgevers
  Vertaler:  Hennie Franssen-Seebregts - Jacques Meerman
  Publicatiedatum:   26-03-2020
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 203 mm
  Breedte: 280 mm
  Dikte: 36 mm
  Gewicht: 1499 gr
  Voorraad: Op werkdagen besteld: morgen afhalen of bezorgd
  Bladzijden: 352