Gone fishing
Stad Oostende-Femke Vandevelde
Nederlands | 25-02-2026 | 176 pagina's
9789059964686
Hardback
29,99
Nog niet verschenen, beschikbaar op 25/02/2026
Zonder kosten afhalen in onze winkel
Gratis parkeren voor de deur
Tekst achterflap
In het prachtige kook- en genietboek Gone Fishing koken de meest creatieve chefs van Oostende met het beste dat de Noordzee te bieden heeft. Vierentwintig toppers zoals Dimitri Proost (Haut), Michiel Rabaey (Storm) en Willem Hiele koken de sterren van de hemel met courante vissoorten en schaaldieren uit de Noordzee. De gerechten worden zo helder uitgelegd dat je ze thuis ook kunt klaarmaken.
Foodwriter Femke Vandevelde vertelt het verhaal van de chefs, hun passie voor vis en dat van Oostende als baken van gastronomie en van visserij. De prachtige foto's zijn van de hand van Julie Morgane.
Dit boek wordt uigebracht binnen het project Gone Fishing, dat visserij, gastronomie en toerisme met elkaar verbindt. Het wordt gelanceerd ter gelegenheid van FAAR Oostende, het smaakmakende non-fictieboekenfestival in Oostende, dé stad aan zee.
Slogan/Promotie
Koken met vis en schaaldieren uit de Noordzee
Details
| EAN : | 9789059964686 |
| Uitgever : | Terra - Lannoo, Uitgeverij |
| Publicatie datum : | 25-02-2026 |
| Uitvoering : | Hardback |
| Taal/Talen : | Nederlands |
| Status : | Nog niet verschenen |
| Aantal pagina's : | 176 |