Helende ruimten

wonen als basis voor gezondheid, harmonie en heelheid

EAN:  9789074899802
Publicatiedatum:   28-01-2004
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:   Nederlands
Hoogte:  149 mm
Breedte:  221 mm
Dikte:  13 mm
Gewicht:  205 gr
Bladzijden:  120

 Direct leverbaar uit ons (digitaal) magazijn

In Helende Ruimten beschrijft de auteur het creëren van woonruimten die stimulerend en inspirerend werken op lichaam, ziel en geest. Volgens het besef dat de aarde en de kosmos bestaan uit een verscheidenheid van elkaar wederkerig beïnvloedende krachten is het mogelijk mens en omgeving zo op elkaar af te stemmen dat er een harmonieus samenspel ontstaat waarin de mens zich gesterkt weet in gezondheid, welzijn en welbevinden.

In dit boek geeft de auteur, zelf een ervaren interieurontwerper, bruikbare tips en ideeën voor hoe je je eigen woning kunt omtoveren in een weldadig thuis. In een plek waar je jezelf kunt zijn en waar je tot rust komt om zo de eigen batterijen weer op te laden.
Helende Ruimten is inspirerende gids voor een ieder die zich bezighoudt met het (her)inrichten, uitbreiden of bouwen van woon- en werkruimten.

Ronald Faber is woonadviseur en freelance interieurontwerper (binnenhuis- en tuinarchitectuur). Hij heeft verschillende opleidingen in Feng Shui waarover hij drie boeken heeft gepubliceerd en in kleurentherapie gevolgd. Met zijn ruime ervaring en brede opleiding heeft hij een geheel eigen kijk op interieurinrichting ontwikkeld. Hij is bekend van radio en tv en publiceert regelmatig in verschillende media.

  EAN: 9789074899802
  Auteur: 
  Uitgever: Symbolon
  Publicatiedatum:   28-01-2004
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 149 mm
  Breedte: 221 mm
  Dikte: 13 mm
  Gewicht: 205 gr
  Voorraad: Op werkdagen besteld: morgen afhalen of bezorgd
  Bladzijden: 120