De webwinkel van Van Dinter Boeken in Boxmeer

Vorige levens spirituele ontwikkeling en astrologie


Nederlands | 13-02-2013 | 194 pagina's

9789075568226

Paperback / softback


€ 22,50


 Van Dinter boeken

   Print-on-demand (mogelijk langere levertijd)
Tekst achterflap

Bert Esser is astroloog en regressie therapeut, hij legt in dit boek de relatie tussen je vorige levens, je geboortehoroscoop en je spirituele ontwikkeling.

Inzichtelijk toont Bert Esser aan dat in de geboortehoroscopen van Abelard en Heloïse, Teresa van Avila, Sai Baba, de drie pausen Johannes XXIII, Pius XII en Johannes Paulus II, Johannes Calvijn, Maarten Luther, Teilhard de Chardin en Joseph Campbell kwaliteiten en valkuilen bevatte. Hoe zij met deze kwaliteiten en valkuilen omgingen en hun levens leefden, bepaalde uiteindelijk dat zij heden ten dage als legendarisch beschouwd kunnen worden. Enige kennis van de astrologie is aanbevolen om dit deel van het boek beter te kunnen begrijpen.

Val jij in de zelfde valkuilen als in je vorige leven? En wat zijn die valkuilen eigenlijk? Wat is de diepere betekenis van al die door ons als negatief bestempelde karaktereigenschappen als bijvoorbeeld jaloezie, laksheid, oneerlijkheid, hoogmoed en drang tot macht. Of gevoelens als veroordelen, miskenning, woede en hebzucht. Belemmeren deze je spirituele ontwikkeling en hoe dan? Deze vragen en vele andere worden in dit boek door Bert Esser beantwoord.

Details

EAN :9789075568226
Auteur: 
Uitgever :Tasso Uitgeverij
Publicatie datum :  13-02-2013
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :210 mm
Breedte :148 mm
Dikte :13 mm
Gewicht :305 gr
Status :Print-on-demand (mogelijk langere levertijd)
Aantal pagina's :194