Poker Unlimited

handboek No Limit Hold'em

EAN:  9789081082129
Publicatiedatum:   11-11-2006
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:   Nederlands
Hoogte:  147 mm
Breedte:  210 mm
Dikte:  15 mm
Gewicht:  320 gr
Bladzijden:  190

 Direct leverbaar uit ons (digitaal) magazijn

Poker is hard bezig Nederland te veroveren. Er zijn verschillende pokervarianten, maar het is vooral No Limit Texas Hold'em dat tot de verbeelding spreekt. Als er poker op televisie wordt uitgezonden is dat vrijwel altijd No Limit Hold'em en ook tijdens de World Series of Poker Main Event wordt er No Limit Hold'em gespeeld. Dit is niet alleen omdat het verreweg de meest spannende versie is - zowel om naar te kijken als om zelf te spelen - maar ook omdat goede spelers er een groter voordeel bij hebben dan bij Limit Hold 'em. Een goede speler kan met No Limit poker dan ook veel meer verdienen dan met Limit poker.
Poker Unlimited heeft maar doel: Je leren hoe je een betere No Limit speler kunt worden, zodat je de schrik van je homegame wordt en meer verdient met online poker.
Na een introductie Deel I behandelen we In Deel II o.a Starthanden, Positie, spelen vanaf de flop, percentages en het lezen van je tegenstander. In deel III gaan we dieper in op speelstrategie en allerhande praktische zaken. Deel IV behandelt geavanceerde concepten zoals pot control en winstgevende sneaky plays en in Deel V tenslotte hebben we een uitgebreide quiz opgenomen waar je samen met je opgedane kennis in het diepe kunt springen.
Een ding beloven we je alvast: keer lezen is niet genoeg. Daarvoor staat er simpelweg te veel in.
Jelle Peters en Merijn de Haen zijn naast beste vrienden ook al enige jaren professionele pokeraars. Met dit eerste Nederlandse pokerboek - tevens hun eigen debuut - hebben ze voor zowel de beginnende als meer gevorderde speler een leerzaam, humoristisch en prettig leesbaar handboek afgeleverd.

  EAN: 9789081082129
  Auteur: 
  Uitgever: Vrije Uitgevers, De
  Publicatiedatum:   11-11-2006
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 147 mm
  Breedte: 210 mm
  Dikte: 15 mm
  Gewicht: 320 gr
  Voorraad: Op werkdagen besteld: morgen afhalen of bezorgd
  Bladzijden: 190