Culture Cuisine Cooking

Paul Freedman-Siu Ling Koo


meerdere talen | 05-11-2018 | 552 pagina's

9789082853803

Hardback


€ 51,00

 Van Dinter boeken
   Werkdagen voor 18 uur besteld: volgende dag geleverd




Tekst achterflap

Een culinaire ontdekkingsreis door Oost-Java en de keuken van de Indonesisch-Chinese Peranakan, door Paul Freedman in historische context geplaatst . Tachtig recepten uit het kookboek van Ietje Go Pheek Thoo laten zien hoe de Peranakan op een creatieve wijze Chinese, Nederlandse en Javaanse ingrediënten en kookstijlen hebben gecombineerd.

Details

EAN :9789082853803
Auteur: 
Uitgever :Vrije Uitgevers, De
Publicatie datum :  05-11-2018
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : meerdere talen
Hoogte :273 mm
Breedte :221 mm
Dikte :45 mm
Gewicht :2142 gr
Status :Werkdagen voor 18 uur besteld: volgende dag geleverd
Aantal pagina's :552