Culture Cuisine Cooking
Paul Freedman-Siu Ling Koo
meerdere talen | 05-11-2018 | 552 pagina's
9789082853803
Hardback
€ 51,00
Van Dinter boeken
Werkdagen voor 18 uur besteld: volgende dag geleverd
Tekst achterflap
Een culinaire ontdekkingsreis door Oost-Java en de keuken van de Indonesisch-Chinese Peranakan, door Paul Freedman in historische context geplaatst . Tachtig recepten uit het kookboek van Ietje Go Pheek Thoo laten zien hoe de Peranakan op een creatieve wijze Chinese, Nederlandse en Javaanse ingrediënten en kookstijlen hebben gecombineerd.
Details
EAN : | 9789082853803 |
Uitgever : | Vrije Uitgevers, De |
Publicatie datum : | 05-11-2018 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | meerdere talen |
Hoogte : | 273 mm |
Breedte : | 221 mm |
Dikte : | 45 mm |
Gewicht : | 2142 gr |
Status : | Werkdagen voor 18 uur besteld: volgende dag geleverd |
Aantal pagina's : | 552 |