Het Grote Boek met Familiespellen

101 Originele Familie- & Groepsspellen Waar Je Geen Oplader Voor Nodig Hebt

EAN:  9789082858754
Publicatiedatum:   28-05-2021
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  344

  Leverbaar bij Centraal Boekhuis

Echte gezelligheid, dat is waar deze uitgave van Unravel voor staat. In Het Grote Boek met Familiespellen vind je 101 hilarische, interactieve en uitdagende spellen waarvoor je niets meer nodig hebt dan alleen een pen en papier. Je beste vrienden leer je door spellen als “Wie heeft dat gezegd?” en “Liegen tot je een ons weegt” nóg beter kennen, maar ook een groep die elkaar pas net ontmoet of collega’s hebben met dit boek grote kans op veel lol, een onvergetelijke kennismaking en blijvende herinneringen. Er wordt niet alleen een beroep op je strategisch vermogen gedaan, maar ook op ieders creativiteit, oplossend vermogen, snelheid en overtuigingskracht. Bereid je voor op keuzestress, puzzels, dromen, misleiding, verhalen uit een ver verleden, inschattingen maken, hersenkrakers, fantasie, tekenen en nog veel meer. Even offline zijn en tijd voor echte gezelligheid. Want wat is er beter dan genieten van elkaars aanwezigheid en het versterken van relaties!? Sms'en, tweeten of online surfen is niet toegestaan! Hoewel de kans groot is dat je bij zoveel gezelligheid je telefoon helemaal vergeet.

Roep je familie en vrienden bij elkaar voor urenlang plezier en echte gezelligheid! Dit boek barst van de hilarische, interactieve, technologie-vrije fun waarvoor je alleen pen en papier nodig hebt.

Mensen hebben allerlei manieren om zich te vermaken als ze alleen in de auto zitten. Sommigen luisteren naar muziek of podcasts, anderen bellen graag, nemen de tijd om na te denken, van het uitzicht te genieten of over de andere weggebruikers te klagen. En Brad Berger? Hij denkt graag na over het nieuwe spel dat hij wil uitvinden voor de eerstvolgende game night met zijn vrienden en familie. De 101 spellen in dit boek zijn allemaal getest en vele keren gespeeld, en degene die het boek hebben gehaald, hebben de beste herinneringen gemaakt met de honderden mensen uit allerlei verschillende groepen waarmee hij de spellen de afgelopen jaren gespeeld heb. Dit zijn dus absoluut zijn favoriete spellen. Het spellenboek dient drie van de belangrijkste doelen om mensen bij elkaar te brengen: 1. Even géén technologie: Of het vijf minuten duurt of vijf uur, je zult op elkaar gefocust zijn, zonder afgeleid te worden door telefoons of andere technologie. 2. Gemak: Met één boek heb je de keuze uit heel veel soorten spellen voor groepen van allerlei verschillende leeftijden en groottes. 3. Aanpassingsvermogen: Met deze spellen heb jij de controle over welke categorieën en thema’s het beste passen bij de interesses van jouw specifieke groep.

Echte gezelligheid, dat is waar de nieuwste uitgave van Unravel voor staat. In Het Grote Boek met Familiespellen vind je 101 hilarische, interactieve en uitdagende spellen waarvoor je niets meer nodig hebt dan alleen een pen en papier. Je beste vrienden leer je door spellen als “Wie heeft dat gezegd?” en “Liegen tot je een ons weegt” nóg beter kennen, maar ook een groep die elkaar pas net ontmoet of collega’s hebben met dit boek grote kans op veel lol, een onvergetelijke kennismaking en blijvende herinneringen. Er wordt niet alleen een beroep op je strategisch vermogen gedaan, maar ook op ieders creativiteit, oplossend vermogen, snelheid en overtuigingskracht. Bereid je voor op keuzestress, puzzels, dromen, misleiding, verhalen uit een ver verleden, inschattingen maken, hersenkrakers, fantasie, tekenen en nog veel meer. Even offline zijn en tijd voor echte gezelligheid. Want wat is er beter dan genieten van elkaars aanwezigheid en het versterken van relaties!?

  EAN: 9789082858754
  Auteur: 
  Uitgever: ABC Distributie
  Vertaler:  Jolke Bomhof - Ellies Bomhof
  Publicatiedatum:   28-05-2021
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 132 mm
  Breedte: 208 mm
  Dikte: 28 mm
  Gewicht: 583 gr
  Voorraad: Leverbaar bij Centraal Boekhuis
  Bladzijden: 344
  Trefwoorden:   familiespellen;groepsspellen;spellenboek