De 25 profeten in de Koran

Verhalen-, kunst- en doeboek voor het hele gezin

EAN:  9789083046464
Publicatiedatum:   24-07-2020
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  140

  Leverbaar bij Centraal Boekhuis

‘De 25 profeten in de Koran’ is een verhalen-, kunst- en doeboek met prachtige verhalen en wel 40 kunstzinnige werkvormen. Het is geïnspireerd door aya’s (verzen) uit de Koran en geschikt voor het hele gezin en voor gebruik op de basisschool. Een uniek concept om de profeten en hun boodschap te waarderen en te onthouden doordat je hoofd, hart en handen combineert. Je kunt lezen, tekenen, schilderen, illustreren, kalligraferen en geometrische figuren maken. De materialen waarmee je werkt zijn ecoline, klei, stof, potloden, kwasten, en naald en draad. En je kunt creatief zijn met natuurlijke materialen zoals een veer of een steen of met (afval)materialen die je gewoon thuis hebt liggen.

Een verhalen-, kunst- en doeboek voor kinderen. Met prachtige verhalen over de 25 profeten in de Koran en wel 40 kunstzinnige werkvormen.

Salomea Saïda Franken is beeldend kunstenares, performer en verhalenvertelster. Toen zij zich bekeerde tot de Islam, vroeg dat van haar een nieuwe kijk op het kunstenaarschap. Sinds 2001 is zij naast theatermaakster ook expressielerares op vooral islamitische basisscholen in heel Nederland. Voor deze scholen ontwikkelde zij met Salaam Art verschillende kunstmethoden. Sinds 2020 is zij voorzitter van Salaam Art, een stichting die creativiteit wil stimuleren geïnspireerd door de Islam en door middel van publicaties, vertelvoorstellingen en workshops. Meer info: www.salomeasaida.nl en www.salaam-art.nl. Nora Naber werkte jarenlang bij de televisie en in het onderwijs. Voor Salaam Art verzorgt zij de eindredactie van verschillende onderwijsmethoden en -boeken. Ook schrijft zij liedjes. Sinds 2017 werkt zij als kindertolk en houdt ze ouders een spiegel voor door de signalen van kinderen in hun doen en laten te vertalen. Haar website Qantara is voor iedereen die voedsel zoekt voor de ziel  en inspiratie vanuit de islam. Meer info: www.beanoorcoaching.com en www.qantara.nl.

  EAN: 9789083046464
  Auteur: 
  Uitgever: Vrije Uitgevers, De
  Publicatiedatum:   24-07-2020
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 210 mm
  Breedte: 297 mm
  Dikte: 14 mm
  Gewicht: 892 gr
  Voorraad: Leverbaar bij Centraal Boekhuis
  Bladzijden: 140