Zo vind je een baan

Een praktisch sollicitatieboek met honderden tips

EAN:  9789083080680
Publicatiedatum:   27-07-2020
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  176

  Leverbaar bij Centraal Boekhuis

Dit is het praktische sollicitatieboek dat aan werkzoekende laat zien hoe ze succesvol een baan kunnen vinden. 176 pagina's vol sollicitatietips. (cv, brief,netwerk, video, bellen naar werkgever enz)

Dorien Waasdorp-Slotboom werkt in functies dicht op de arbeidsmarkt; van intercedent tot recruiter en van trainer en loopbaanbegeleider voor baanzoekers tot HR manager. In haar werk heeft ze duizenden sollicitanten gesproken, honderden personen aangenomen en actuele kennis opgedaan van alle facetten die voor het aantrekken van personeel nodig zijn.

In 2020 is het boek Zo vind je een baan! compleet vernieuwd. Dit boek is voor iedereen die een (nieuwe)baan zoekt. Het zoeken naar een baan gaat eenvoudiger als je weet waar je jouw vacatures kunt vinden. De kans op succes vergroot je door de juiste oriëntatie kanalen op de juiste manier te gebruiken. Hiermee geef je de concurrentie het nakijken. In dit praktische boek nemen wij je mee om jouw baan te vinden via kanalen die voor jou werken. Met “Zo vind je een baan!” ben je in staat om: • minimaal drie keer meer passende vacatures te vinden • met behulp van praktische tips je positief te onderscheiden • de kans om op gesprek te komen te vergroten • de juiste kanalen goed te gebruiken • effectiever om te gaan met je tijd • je cv en motivatie krachtig te maken

  EAN: 9789083080680
  Auteur: 
  Uitgever: Sollicitatiedokter.nl
  Publicatiedatum:   27-07-2020
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 152 mm
  Breedte: 211 mm
  Dikte: 13 mm
  Gewicht: 380 gr
  Voorraad: Leverbaar bij Centraal Boekhuis
  Bladzijden: 176
  Trefwoorden:   baan;carriere;ontslag;sollicitatie;solliciteren;werk;werk zoeken;werkzoekend