Zuurkool

Carrie Tanis


Nederlands | 12-09-2024 | 68 pagina's

9789085485391

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 23,95

 Van Dinter boeken
   Dit boek wordt geprint. Mogelijk langer levertijd




Tekst achterflap

Zet de hele wereld op je bord met ‘Zuurkool, een werelds gerecht’. Een smaakvolle reis langs 25 landen waarin zuurkool de hoofdrol speelt. Dit kookboek laat zien hoe dit veelzijdige ingrediënt zich heeft geworteld in diverse culturen over de hele wereld. Zuurkool, bekend om zijn knapperige textuur en verfrissend zure smaak, is niet alleen een bron van vitamine C, antioxidanten en probiotica, maar ook een culinaire kameleon. In dit boek vind je de klassieke bereidingswijzen naast innovatieve recepten die je uitnodigen om te experimenteren met smaken die grenzen overstijgen. Of je nu een doorgewinterde chef bent of een beginnende kok, ‘Zuurkool, een werelds gerecht’ biedt recepten die eenvoudig te volgen en gegarandeerd succesvol zijn. De recepten zijn verzameld door Carrie Tanis, Amerikaanse van geboorte maar met Nederlandse roots. Carrie’s reislust en aandacht voor culinair werelderfgoed komen tot uitdrukking in dit zuurkoolkookboek. Eerder verschenen van haar de romans ‘Overleven’ (ISBN 9789085485315) en ‘Verloren in Verlichting’ (ISBN 9789085485353).

Slogan/Promotie

Zuurkool, een wereldwijde verwennerij

Biografie

De recepten zijn verzameld door Carrie Tanis, Amerikaanse van geboorte maar met Nederlandse roots. Carrie’s reislust en aandacht voor culinair werelderfgoed komen tot uitdrukking in dit zuurkoolkookboek. Eerder verschenen van haar de romans ‘Overleven’ (ISBN 9789085485315) en ‘Verloren in Verlichting’ (ISBN 9789085485353).

Details

EAN :9789085485391
Auteur: 
Uitgever :Vrije Uitgevers, De
Publicatie datum :  12-09-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :200 mm
Breedte :200 mm
Dikte :6 mm
Gewicht :189 gr
Status :Dit boek wordt geprint. Mogelijk langer levertijd
Aantal pagina's :68