Wijn proeven, geur, smaak en fouten

Rudolf Pierik


Nederlands | 28-12-2013 | 88 pagina's

9789087594046

Paperback / softback


€ 15,00

 Van Dinter boeken
   Dit boek wordt geprint. Mogelijk langer levertijd




Tekst achterflap

Prof.Dr.I. R.L.M. Pierik is emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum. Hij was werkzaam bij de Vakgroep Tuinbouw Plantenteelt met als vakspecialisatie plantaardige reageerbuisbaby's.

Van zijn hand verschenen vanaf 1996 de volgende wijnboeken: Port, Wijnwijsheden (in drie delen), Rode Bordeaux, Is wijn gezond (de rol van alcohol), Spaanse Wijnen, Verzamelde Wijnwijsheden, Portugese Wijnen, Duitse Wijnen en Zuid-Franse Wijnen. Drie van deze boeken ontvingen de Gourmand International Cookbook Award in 1999, 2002 en 2003.
Zijn meest recente boeken zijn: Wijn, Alcohol en Gezondheid, Wijn in Spreekwoorden, Gezegden en in de Bijbel.
En dan nu dit boek over proeven, de geur, smaak en fouten in wijn.

Details

EAN :9789087594046
Auteur: 
Uitgever :U2pi BV
Publicatie datum :  28-12-2013
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :210 mm
Breedte :145 mm
Dikte :6 mm
Gewicht :150 gr
Status :Dit boek wordt geprint. Mogelijk langer levertijd
Aantal pagina's :88