Madeira, port en sherry

Rudolf Pierik


Nederlands | 06-07-2017 | 146 pagina's

9789087596798

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 16,00

 Van Dinter boeken
   Dit boek wordt geprint. Mogelijk langer levertijd




Tekst achterflap

Prof.Dr.Ir. R.L.M. Pierik, emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum, wordt ook wel de wijnprofessor genoemd. Hij was verbonden aan de Vakgroep Tuinbouw Plantenteelt met als vakspecialisatie 'Plantaardige Cel-, Weefsel en Orgaankweek'. Van zijn hand verschenen vanaf 1996 talrijke wijnboeken: Port, Wijnwijsheden, Rode Bordeaux, Is wijn gezond (de rol van alcohol), Spaanse Wijnen, Duitse Wijnen en Zuid-Franse Wijnen. In de periode 1999, 2002 en 2003 ontving hij driemaal de Gourmand International Cookbook Award. Zijn meest recente boeken zijn: Wijngedichten, Wijntechnologie en Biochemie en Wijnhistorie. Bij de uitgever van dit boek verschenen eerder: Wijn, Alcohol en Gezondheid, Wijn in Spreekwoorden, Gezegden en in de Bijbel en Wijnen van Chili en Argentinië, Wijnen van Zuid-Afrika en de Wijnen van Australië en Nieuw Zeeland.

Details

EAN :9789087596798
Auteur: 
Uitgever :U2pi BV
Publicatie datum :  06-07-2017
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :210 mm
Breedte :145 mm
Dikte :10 mm
Gewicht :239 gr
Status :Dit boek wordt geprint. Mogelijk langer levertijd
Aantal pagina's :146