Dessertwijnen
Rudolf Pierik
Nederlands | 19-02-2018 | 84 pagina's
9789087597450
Paperback / softback
Bekijk inkijkexemplaar
€ 15,00
Tekst achterflap
Prof.Dr.Ir. R.L.M. Pierik, emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum, wordt ook wel de wijnprofessor genoemd. Hij was verbonden aan de Vakgroep Tuinbouwplantenteelt met als vakspecialisatie Plantaardige Cel-, Weefsel en Orgaankweek (het klonen van planten). Van zijn hand verschenen vanaf 1996 talrijke wijnboeken: Port, Wijnwijsheden, Rode Bordeaux, Is wijn gezond (de rol van alcohol), Spaanse Wijnen, Duitse Wijnen en Zuid-Franse Wijnen. In de periode 1999, 2002 en 2003 ontving hij driemaal de Gourmand International Cookbook Award. Zijn meest recente wijnboeken zijn: Wijngedichten, Wijntechnologie en Biochemie, en Wijnhistorie. Bij de uitgever van dit boek verschenen eerder: Wijn, Alcohol en Gezondheid, Wijn in Spreekwoorden, Gezegden en in de Bijbel en Wijnen van Chili en Argentinië, Wijnen van Zuid-Afrika, Wijnen van Australië en Nieuw Zeeland en Madera, port en sherry.
Details
EAN : | 9789087597450 |
Uitgever : | U2pi BV |
Publicatie datum : | 19-02-2018 |
Uitvoering : | Paperback / softback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 210 mm |
Breedte : | 145 mm |
Dikte : | 7 mm |
Gewicht : | 170 gr |
Status : | Dit boek wordt geprint. Mogelijk langer levertijd |
Aantal pagina's : | 84 |