Dessertwijnen

Rudolf Pierik


Nederlands | 19-02-2018 | 84 pagina's

9789087597450

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 15,00

 Van Dinter boeken
   Dit boek wordt geprint. Mogelijk langer levertijd




Tekst achterflap

Prof.Dr.Ir. R.L.M. Pierik, emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum, wordt ook wel de wijnprofessor genoemd. Hij was verbonden aan de Vakgroep Tuinbouwplantenteelt met als vakspecialisatie Plantaardige Cel-, Weefsel en Orgaankweek (het klonen van planten). Van zijn hand verschenen vanaf 1996 talrijke wijnboeken: Port, Wijnwijsheden, Rode Bordeaux, Is wijn gezond (de rol van alcohol), Spaanse Wijnen, Duitse Wijnen en Zuid-Franse Wijnen. In de periode 1999, 2002 en 2003 ontving hij driemaal de Gourmand International Cookbook Award. Zijn meest recente wijnboeken zijn: Wijngedichten, Wijntechnologie en Biochemie, en Wijnhistorie. Bij de uitgever van dit boek verschenen eerder: Wijn, Alcohol en Gezondheid, Wijn in Spreekwoorden, Gezegden en in de Bijbel en Wijnen van Chili en Argentinië, Wijnen van Zuid-Afrika, Wijnen van Australië en Nieuw Zeeland en Madera, port en sherry.

Details

EAN :9789087597450
Auteur: 
Uitgever :U2pi BV
Publicatie datum :  19-02-2018
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :210 mm
Breedte :145 mm
Dikte :7 mm
Gewicht :170 gr
Status :Dit boek wordt geprint. Mogelijk langer levertijd
Aantal pagina's :84