Duitse en Oostenrijkse wijnen

Rudolf Pierik


Nederlands | 21-05-2019 | 122 pagina's

9789087598006

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 15,00

 Van Dinter boeken
   Dit boek wordt geprint. Mogelijk langer levertijd




Tekst achterflap

Prof.Dr.Ir. R.L.M.Pierik, emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum, wordt wel de wijnprofessor genoemd. Hij was verbonden aan de Vakgroep Tuinbouwplantenteelt met als Vakspecialisatie Plantaardige Cel-, Weefsel- en Orgaan kweek (het klonen van planten). Van zijn hand verschenen vanaf 1996 talrijke wijnboeken: Port, Wijnwijsheden, Rode Bordeaux, Is wijn gezond (de rol van alcoh ol), Spaanse Wijnen, Duitse Wijnen, Zuid-Franse Wijnen. In de periode 1999, 2002 en 2003 ontving hij driemaal de Gourmand Internatio nal Cookbook Award. Zijn meest recente wijnboeken zijn: Wijngedichten, Wijntechnolo gie en Biochemie en Wijnhistorie. Bij de uitgever van dit boek verschenen eerder: Wijn, Alcohol en Gezondheid, Wijn in Spreek woorden en Gezegden in de Bijbel, Wijnen van Chili en Argenti nië, Wijnen van Zuid-Afrika en de Wijnen van Australië en Nieuw Zeeland , Madera, port en sherry en Dessertwijnen.

Details

EAN :9789087598006
Auteur: 
Uitgever :U2pi BV
Publicatie datum :  21-05-2019
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :210 mm
Breedte :145 mm
Dikte :9 mm
Gewicht :202 gr
Status :Dit boek wordt geprint. Mogelijk langer levertijd
Aantal pagina's :122
Keywords :  duitse;oostenrijkse;pierik;wijn;wijnboek