De webwinkel van Van Dinter Boeken in Boxmeer

Terug in je kracht


Nederlands | 20-09-2023 | 136 pagina's

9789088402593

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 22,50


 Van Dinter boeken

   Leverbaar bij onze leverancier
Tekst achterflap

Dit boek is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over kinesiologie en op zoek is naar meer balans in het leven. Bij kinesiologie wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken, waaronder de spiertest: Door vragen te stellen aan jouw lichaam d.m.v. een test, geeft het lichaam je antwoorden. Zo ontdek je welke onbalansen er spelen bij jou en kun je het hoofd bieden aan allerlei uiteenlopende klachten zoals lichamelijke pijn, stress, slaap- en leerproblemen. Hoe je deze spiertest bij jezelf kunt doen, staat beschreven in dit boek.
Daarnaast vind je er verhalen over consulten van kinesioloog Inge van der Zwan-Dijkman. Het zou heel goed kunnen dat je jezelf herkent in één of meerdere verhalen. Veel mensen hebben vergelijkbare problemen, meer dan je misschien zou denken. Tevens vind je er adviezen en oefeningen. De oefeningen zijn helder beschreven en worden verduidelijkt met foto’s. Ook voor (beginnende) kinesiologen biedt dit boek een schat aan adviezen voor het toepassen van de technieken bij cliënten.
Inge van der Zwan-Dijkman startte in 2005 met haar praktijk voor kinesiologie, Praktijk Feeling. Na meer dan 18 jaar besloot ze haar ervaringen op te schrijven. Dat resulteerde in dit praktische doe-boek dat zij in samenwerking met haar dochter en tevens vormgever Karlijn IJlst-van der Zwan maakte.

Details

EAN :9789088402593
Auteur: 
Uitgever :Panta Rhei
Publicatie datum :  20-09-2023
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :242 mm
Breedte :171 mm
Dikte :11 mm
Gewicht :299 gr
Status :Leverbaar bij onze leverancier
Aantal pagina's :136