EAN:  9789089655783
Publicatiedatum:   10-06-2021
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  290

  Leverbaar bij Centraal Boekhuis

Hoe bouw je aan een organisatie die de vele veranderingen in onze wereld niet alleen bijbeent maar ook voor blijft? Een organisatie die resoneert bij je medewerkers en bij je klanten en die geweldige prestaties ondersteunt?

Deze shift naar een toekomstbestendige organisatie is minder uitdagend dan je misschien denkt. Het is vooral een continu, systematisch en dynamisch proces waar je vandaag al mee kunt starten. Het 7-Sterren Raamwerk zoals dat in dit boek wordt gepresenteerd kan een uitstekend startpunt zijn voor het bouwen van jouw eigen 7-Sterren Organisatie. Een organisatie die gedreven wordt door een inspirerend hoger doel. Die ontworpen is voor betere prestaties, snelheid en wendbaarheid in een onvoorspelbare wereld. Een organisatie die je niet alleen helpt om succesvol te concurreren, maar vooral om te winnen. Vandaag, morgen en overmorgen. Dat is de belofte van de 7-Sterren Organisatie. Dit boek helpt je om die belofte te realiseren.

 • Dit boek maakt duidelijk waarom je altijd moet streven naar een podiumpositie in jouw markt en hoe je die kunt realiseren.
 • Het biedt een praktisch raamwerk rond de stappen die je kunt zetten om je eigen 7-Sterren Organisatie te bouwen.
 • Elk hoofdstuk sluit af met drie krachtige vragen, om te reflecteren op jouw eigen ambitie en situatie.

Trefwoorden: handleiding

  EAN: 9789089655783
  Auteur: 
  Uitgever: Duuren Media, Van
  Publicatiedatum:   10-06-2021
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 219 mm
  Breedte: 306 mm
  Dikte: 29 mm
  Gewicht: 1639 gr
  Voorraad: Leverbaar bij Centraal Boekhuis
  Bladzijden: 290