Kippen

de schoonheid van 26 kippenrassen in de lage landen

EAN:  9789089752321
Publicatiedatum:   05-02-2014
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  144

  In ons centraal magazijn

Na de positieve ontvangst van het overzichtsboek Koeien in de weiden van de Lage Landen (nu in tweede druk) verschijnt een nieuw deel in deze dierenreeks.

Kippen staan tegenwoordig volop in de belangstelling. De vraag naar 'echte' scharreleieren is groter dan ooit en een begrip als 'vrije uitloop' kunt u aan de binnenzijde van het eierdoosje vinden.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat het (privé) houden van raskippen gestaag toeneemt. De vogels zijn door hun prachtig getekende bevedering elke dag een grote vreugde om te zien en bovendien vaak gulhartige leveranciers van eieren. Sinds een aantal jaren groeit het aantal nieuwe kippenrassen. Bovendien is de herintroductie van bijna vergeten kippenrassen populair. Daarmee komt er steeds meer interesse in de herkomst van kippenrassen. Dit alles zorgt voor een variatie en die vraagt om een verklaring voor de kijker.

Auteur Jinke Hesterman en fotograaf Jan Smit besloten dat er een goed en deskundig overzichtsboek over kippenrassen moest komen. Zo´n boek is er nu. Kippen, de schoonheid van kippenrassen in de lage landen is een verrassend informatief kijk- en leesboek geworden.

  EAN: 9789089752321
  Auteur: 
  Uitgever: Kemper Conseil Publishing Consultancy
  Publicatiedatum:   05-02-2014
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 209 mm
  Breedte: 211 mm
  Dikte: 17 mm
  Gewicht: 595 gr
  Voorraad: In ons centraal magazijn
  Bladzijden: 144