EAN:  9789089897879
Publicatiedatum:   12-10-2018
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  256

  Leverbaar bij Centraal Boekhuis

Stijliconen Ines de la Fressange en Marin Montagut delen hun liefde voor interieurs waarin verrassende combinaties van stijlen samengebracht worden tot een harmonieuze leefruimte.

Aan de hand van foto's, aquarellen, schetsen, moodboards en handgeschreven notities laten ze in dit boek zien hoe je zo'n persoonlijk interieur, dat de sfeer ademt van Parijs, creëert.

In Wonen als een Parisienne worden vijftien Parijse appartementen getoond, waaronder de woningen van Ines en Marin zelf. De bewoners geven hun visie op wonen, inrichting en de Parijse stijl, en laten zien hoe ze met o.a. unieke accessoires van vlooienmarkten, designbeurzen, reizen en workshops hun huis hebben ingericht. Elk hoofdstuk over een appartement wordt afgesloten met illustraties van negen specifieke kenmerken uit het interieur met bijbehorende uitleg. Een moodboard en kleurenpalet geven de stijl van ieder appartement duidelijk weer.

Blader naar hartenlust door dit boek als door een interieurgids. Geniet van de intieme inkijkjes en ontdek de kunst van wonen als een Parisienne.

Indoor chic wonen met Ines de la Fressange

  EAN: 9789089897879
  Auteur: 
  Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij
  Publicatiedatum:   12-10-2018
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 207 mm
  Breedte: 284 mm
  Dikte: 27 mm
  Gewicht: 1286 gr
  Voorraad: Leverbaar bij Centraal Boekhuis
  Bladzijden: 256