Wild
Bruno Doucet
Nederlands | 03-09-2019 | 384 pagina's
9789089897985
Hardback
Bekijk inkijkexemplaar
49,50
Zonder kosten afhalen in onze winkel
Gratis parkeren voor de deur
Tekst achterflap
In tijden waarin de consumptie van vlees ter discussie staat, is het eten van wild een duurzaam alternatief. In dit boek, dat toegankelijk gemaakt voor Nederlandse wildliefhebbers, deelt de Franse chef-kok Bruno Doucet zijn grote liefde voor de jacht. Van de geschiedenis en de verschillende manieren van jagen tot de gedetailleerde beschrijvingen van ruim 40 verschillende soorten wild en stap-voor-stap-instructies voor de bereiding.
Van het bereiden van bouillons tot consommés, van terrines en pasteien tot de grote Franse culinaire klassiekers: Doucet laat in Wild zien dat jagen, koken en respect voor de natuur perfect samengaan en zelfs bij elkaar horen.
Slogan/Promotie
85 stap-voor-stap recepten met wild
Details
| EAN : | 9789089897985 |
| Uitgever : | Terra - Lannoo, Uitgeverij |
| Publicatie datum : | 03-09-2019 |
| Uitvoering : | Hardback |
| Taal/Talen : | Nederlands |
| Hoogte : | 293 mm |
| Breedte : | 229 mm |
| Dikte : | 34 mm |
| Gewicht : | 2148 gr |
| Status : | Werkdagen voor 18 uur besteld: volgende dag geleverd |
| Aantal pagina's : | 384 |