Wild

Bruno Doucet


Nederlands | 03-09-2019 | 384 pagina's

9789089897985

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

49,50

 Van Dinter boeken
   Werkdagen voor 18 uur besteld: volgende dag geleverd

   Zonder kosten afhalen in onze winkel

   Gratis parkeren voor de deur




Tekst achterflap

In tijden waarin de consumptie van vlees ter discussie staat, is het eten van wild een duurzaam alternatief. In dit boek, dat toegankelijk gemaakt voor Nederlandse wildliefhebbers, deelt de Franse chef-kok Bruno Doucet zijn grote liefde voor de jacht. Van de geschiedenis en de verschillende manieren van jagen tot de gedetailleerde beschrijvingen van ruim 40 verschillende soorten wild en stap-voor-stap-instructies voor de bereiding.

Van het bereiden van bouillons tot consommés, van terrines en pasteien tot de grote Franse culinaire klassiekers: Doucet laat in Wild zien dat jagen, koken en respect voor de natuur perfect samengaan en zelfs bij elkaar horen.

Slogan/Promotie

85 stap-voor-stap recepten met wild

Details

EAN :9789089897985
Auteur: 
Uitgever :Terra - Lannoo, Uitgeverij
Publicatie datum :  03-09-2019
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :293 mm
Breedte :229 mm
Dikte :34 mm
Gewicht :2148 gr
Status :Werkdagen voor 18 uur besteld: volgende dag geleverd
Aantal pagina's :384