De webwinkel van Van Dinter Boeken in Boxmeer

Eden - Garden Designs


Engels | 14-04-2023 | 320 pagina's

9789089899453

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 95,00


 Van Dinter boeken

   Leverbaar bij onze leverancier
Tekst achterflap

Binnen en buiten zijn bij Marcel Wolterinck - een van Nederlands toonaangevende designers - onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat komt het best tot zijn recht bij projecten waarbij zijn studio zowel het exterieur van een woning als het interieur en de tuin ontwerpt, maar ook bij het herinrichten van een bestaande tuin is de verbinding tussen binnen en buiten leidend.

Kenmerkend voor de - overwegend groene - tuinen van Wolterinck zijn rust, eenvoud en zichtlijnen voor een ruimtelijk gevoel. Tuinkamers zorgen voor intimiteit. Dicht bij een woning zoekt Wolterinck de relatie met de architectuur van een huis, dieper in de tuin laat hij de natuurlijke omgeving leidend zijn.

In zijn nieuwe boek Eden - Garden Designs presenteert Wolterinck 21 tuinontwerpen, van zowel binnen- als buitenlandse projecten. Van Laren tot Kreta en van Brussel tot Tel Aviv: Wolterinck vertelt het verhaal achter de ontwerpen, licht zijn keuzes voor planten en materialen toe en loopt aan de hand van prachtige foto's met je mee door zijn paradijselijke tuinen.

Slogan/Promotie

De paradijselijke tuinen van Marcel Wolterinck

Details

EAN :9789089899453
Auteur: 
Uitgever :Terra - Lannoo, Uitgeverij
Publicatie datum :  14-04-2023
Uitvoering :Hardback
common.Language :Engels
Hoogte :356 mm
Breedte :287 mm
Dikte :38 mm
Gewicht :3358 gr
Status :Leverbaar bij onze leverancier
Aantal pagina's :320
Keywords :  esthetica;kunstgeschiedenis