Welkom bij uw eigen Boxmeerse boekhandel op internet



Infarct

Een verslag over vriendschap, leven en herstel

EAN (ISBN):  9789400515536
Publicatiedatum:   24-03-2023
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  368

   Deze titel wordt herdrukt

Een eerlijk en ontroerend verslag van Viggo Waas en Peter Heerschop over de weg terug na een herseninfarct, en een weergave van een prachtige vriendschap

Op 29 maart 2021 gaat cabaretier en acteur Viggo Waas nog even sporten. Maar dan opeens kan hij zijn lichaam niet meer overeind houden en begint hij onverklaarbaar te schokken. Gelukkig is zijn trainer Cally erbij, en wordt hij in recordtijd naar het vu medisch centrum gebracht. Daar blijkt dat hij een ernstig herseninfarct heeft gehad. Na enkele zenuwslopende uren blijkt dat hij het infarct wonderwel heeft overleefd.

Infarct is het verslag van de maanden die volgen, geschreven door Viggo Waas samen met Peter Heerschop, zijn beste vriend. In openhartige, soms verdrietige, maar ook geestige verhalen beschrijft Viggo zijn weg terug naar ‘zichzelf worden’. Peter vertelt in zijn tegenstukken hoe hij zijn vriend ziet werken en vechten, en deelt ook zijn eigen worsteling tijdens dit proces. Kun je nog terugpakken wie je was – of moet je worden wie je nu bent? Dat is voor beiden de vraag.

  EAN (ISBN): 9789400515536
  Auteur: 
  Uitgever: Bruna Uitgevers B.V., A.W.
  Publicatiedatum:   24-03-2023
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 215 mm
  Breedte: 140 mm
  Dikte: 31 mm
  Gewicht: 470 gr
  Voorraad: Deze titel wordt herdrukt
  Bladzijden: 368
  Trefwoorden:   herseninfarct;herstel;leven;vriendschap