De webwinkel van Van Dinter boeken in Boxmeer

Massage voor beginners


Nederlands | 05-02-2019 | 128 pagina's

9789401304207

Hardback


€ 16,99

  In winkelwagentje
 Van Dinter boeken

   Leverbaar bij onze leverancier
Tekst achterflap

De praktische gids 'Massage voor beginners' biedt een eenvoudige manier om kennis te maken met massagetechnieken. Massage is een prachtige behandelmethode die niet alleen voor ontspanning en verlichting zorgt, maar ook het lichaam ondersteunt om zichzelf te helen.

In het eerste hoofdstuk van 'Massage voor beginners' vind je informatie over verschillende massagetechnieken. Vervolgens krijg je een uitgebreide stap-voor-stap-uitleg voor het masseren van verschillende gebieden en spiergroepen. Daarna volgt een hoofdstuk met behandelplannen voor bepaalde klachten, en tot slot is er nog een hoofdstuk over zelfmassage. Daarmee is 'Massage voor beginners' een handzaam basisboek om stress te verminderen, ontspanning te bevorderen, pijnlijke spieren te verzachten en de stemming te verbeteren.

De serie 'Touch Here/Press Here' biedt een nieuwe generatie healers een eigentijdse blik op alternatieve geneeswijzen. De gidsen zijn overzichtelijk ingedeeld, met heldere instructies en duidelijke illustraties van elke techniek. Andere onderwerpen die in de reeks aan bod komen zijn onder andere reiki, voetreflexologie en acupressuur.

Details

EAN (ISBN) :9789401304207
Auteur: 
Uitgever :Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Publicatiedatum :  05-02-2019
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :217 mm
Breedte :168 mm
Dikte :16 mm
Gewicht :421 gr
Voorraad :Leverbaar bij onze leverancier
Bladzijden :128
Reeks :  Press here!