Het dessert

Roger van Damme-Claudia Allemeersch


Nederlands | 26-11-2025 | 224 pagina's

9789401433846

Hardback


€ 39,99

 Van Dinter boeken




Tekst achterflap

Na het succes van Het gebak bundelen topchef Roger van Damme en hobbychef Claudia Allemeersch opnieuw hun krachten. In Het dessert, het tweede boek in deze smakelijke reeks, laten ze je stap voor stap zien hoe je de allerlekkerste nagerechten op tafel tovert.

Van luchtige tiramisu en verfijnde charlottetaart tot onweerstaanbare chocolademousse en fluweelzachte bavarois – elk recept is tot in de puntjes uitgewerkt en vergezeld van duidelijke foto's die je doen watertanden. Ontdek de perfecte basisversie van elk dessert, telkens aangevuld met verrassende variaties en creatieve twists.

Of je nu een beginnende zoetekauw bent of een doorgewinterde thuisbakker, met Het dessert zet je moeiteloos een meesterwerk op tafel dat iedereen zal verrassen. Laat je verleiden door pure verwennerij!

Slogan/Promotie

Roger van Damme en Claudia Allemeersch toveren de heerlijkste desserts op tafel

Details

EAN :9789401433846
Auteur: 
Uitgever :Terra - Lannoo, Uitgeverij
Publicatie datum :  26-11-2025
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Status :Nog niet verschenen
Aantal pagina's :224